Η καθημερινή σου ενημέρωση!

MasterChef 6 (08/02): Bootcamp 4η ημέρα

Οι μονομαχίες στο Bootcamp συνεχίζονται την Τρίτη 08/02 και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο. Αρκετά επιτυχημένος  αναμένεται να είναι και το MasterChef 6 του STARΠολύ καλό το κάστινγκ των υποψηφίων. Οι πρώτες έξι ημέρες μας αποζημίωσαν.

Αλλά και η φάση των Bootcamp είναι αρκετά συναρπαστική.

Με την ολοκλήρωση του Bootcamp θα επιστρέψουμε σε καθημερινή τηλεοπτική προβολή του αγαπημένου μας διαγωνισμού.

Ποιος από τους κριτές του MasterChef θα τηγάνιζε τραχανά;

Το έργο των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, σε αυτήν την φάση. Πολλά ντέρμπι θα κριθούν στην λεπτομέρεια. Ειδικά την τελευταία ημέρα.

Ελισάβετ, Βασιλική και Στάθης ως κάτοχοι του PIN πέρασαν απευθείας στο σπίτι.

Η δεύτερη και καθοριστική φάση του bootcamp είναι σε εξέλιξη και πλέον όλοι οι υποψήφιοι, που κατάφεραν να προκριθούν, καλούνται να διασταυρωθούν σε μαγειρικές μονομαχίες, με στόχο να κερδίσουν το χρυσό εισιτήριο για την είσοδο τους στον διαγωνισμό του Masterchef 2022!

(07/02) Bootcamp 3η ημέρα – Όλα όσα έγιναν χθες και οι μεγάλοι νικητές

‘Ένα βήμα πριν το σπίτι η τελική 24άδα

Εκείνοι που στη διαδικασία των auditions κέρδισαν τα τρία «ναι» των κριτών, είχαν στην πρώτη φάση του bootcamp το στρατηγικό πλεονέκτημα να παρακολουθήσουν και να παρατηρήσουν τους αντιπάλους τους από τον εξώστη, πριν «ριχτούν» στη μαγειρική μάχη και βρίσκονται σε θέση ισχύος.

Στην κουζίνα του Masterchef 2022 όμως δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ και όποιος υποτιμήσει την ικανότητα του αντιπάλου κινδυνεύει να κάνει το μοιραίο λάθος.

Τώρα είναι η στιγμή, που ο κάθε υποψήφιος πρέπει να κάνει τη μαγειρική υπέρβαση, αφού ο παραμικρός εφησυχασμός μπορεί να στοιχίσει την ευκαιρία για τη διεκδίκηση του τίτλου του Masterchef 2022 και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Γεύση, άρτια τεχνική εκτέλεση, δημιουργικότητα και φαντασία, παραμένουν πάντα ζητούμενα και οι κριτές σκοπεύουν να δώσουν μια θέση στον διαγωνισμό μόνο σε όσους πραγματικά την αξίζουν.

Για να μπορέσουν οι υποψήφιοι να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και το όνομα τους να γραφτεί στην ιστορία του Masterchef, θα πρέπει όχι μόνο να κερδίσουν τον μαγειρικό τους αντίπαλο αλλά και το μαγειρικό αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών των κριτών και των απαιτήσεων του διαγωνισμού.

Οι κριτές του MasterChef 2022

Για ποιους η προσπάθεια θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και ποιοι, δυστυχώς, θα αποχωρήσουν έχοντας δοκιμάσει την πικρή γεύση της ήττας;

Το trailer του 10ου επεισοδίου του 6ου κύκλου του MasterChef που θα προβληθεί την Τρίτη 8.2.2022.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 6 Spoiler. ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.