Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

MasterChef 5 Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί το Σάββατο 24/4

Ανάμεικτα ήταν τα αποτελέσματα από την ομαδική δοκιμασία, με τον τοίχο στην μέση. Ποια ομάδα θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση και ποιος παίκτης αποχωρεί, αύριο (24/4), από το MasterChef 5;

O Διονύσης είχε τα πλεονεκτήματα στην σύνθεση των ομάδων και δεν τα άφησε ανεκμετάλλευτα. Με στρατηγικές κινήσεις, που ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει, έφτιαξε μια αρκετά δυνατή ομάδα, δημιουργώντας πρόβλημα στον Τζιοβάνι.

Αν και οι κριτικές από τους τρεις chefs δεν ήταν ξεκάθαρες, η κόκκινη ομάδα θα είναι αυτή που θα κερδίσει την ομαδική δοκιμασία. Ο Διονύσης θα καταφέρει, από θέση αρχηγού, να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη έναντι αυτής του Τζιοβάνι. Η μπλε ομάδα θα αναγκαστεί να αποχαιρετήσει έναν παίκτη. Ποιος θα είναι ο παίκτης, λοιπόν, που αποχωρεί, αύριο (24/4), από το MasterChef 5;

Ο παίκτης που φεύγει από το MasterChef 5 το Σάββατο 24/4
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποχώρηση αύριο θα είναι γυναικεία υπόθεση. Ως εκ τούτου, οι επιλογές δεν είναι πολλές στην μπλε ομάδα. Μαρίνα και Λία είναι οι μοναδικές γυναίκες στους μπλε, με μια από τις δύο να βλέπει την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό. Η Μαρίνα αποχώρησε στο παρελθόν, αλλά δεν πρόκειται να αποχωρήσει σύντομα. Επομένως, η έταιρη γυναίκα των μπλέ, θα μαγειρέψει για τελευταία φορά αύριο στην κουζίνα του MasterChef και θα είναι η παίκτρια που θα δει την πόρτα της εξόδου οριστικά.

Ο Παύλος επίσης πρόκειται να βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με το πιάτο του μάλιστα να χαρακτηρίζεται ως παιδικό! Η νεαρή μαμά όμως έφτασε πιο μακριά από όσο και η ίδια θα πίστευε. Το ταξίδι της αυτό, πιθανότατα θα λάβει τέλος αύριο το βράδυ. Όπως όλα δείχνουν, οι γυναίκες του παιχνιδιού θα μειωθούν και οι εναπομείναντες παίκτες φτάνουν ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο στόχο: την κατάκτηση του MasterChef 5!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...