Η καθημερινή σου ενημέρωση!

MasterChef 5 Spoiler: Δεν θα πιστέψετε ποιος φεύγει σήμερα 6/4

Το challenge απόψε κρύβει πολλές εκπλήξεις και για τους δέκα διαγωνιζόμενους του Masterchef 5 και μια αποχώρηση ΣΟΚ.

Υπήρξε ο πρώτος που κέρδισε φέτος την κάρτα ασυλίας στο Masterchef 5. Δεν έχει βρεθεί ούτε μία φορά σε δοκιμασία αποχώρησης, ωστόσο σήμερα (6/4) οι καμπάνες χτυπούν δυνατά για τον Πατρινό σεφ που αρέσκεται να τον αποκαλούν κύριε Νίκο και αποχωρεί από το MasterChef 5. Αυτή την αποχώρησή του σίγουρα δεν την περιμένει κανείς. Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα 6/4 από το MasterChef 5;

Το challenge απόψε κρύβει πολλές εκπλήξεις και για τους δέκα διαγωνιζόμενους του Masterchef 5. Ο Παύλος αναμένει τα μαντάτα για το πλεονέκτημά του, οι υπόλοιποι εννιά καρτερούν τα νεότερα για το τεστ δημιουργικότητας και όλοι μαζί προσεύχονται στο «Θεό της μαγειρικής» να παραμείνουν στο διαγωνισμό όσο περισσότερο μπορούν.

Την ίδια ώρα οι κριτές παρατηρούν και παρακολουθούν αντιδράσεις και συμπεριφορές και προκαλούν τους δέκα απλώς να δείξουν όλες τις μαγειρικές τους γνώσεις σε τρία πιάτα. Αυτά θα είναι και τα πιάτα της ζωής τους, καθώς χάρις σ’ αυτά θα παραμείνουν στο «καράβι» του Masterchef 5 ή θα «σαλπάρουν» για λιμάνια… ξένα.

Μία ανέλπιστη αποχώρηση για έναν παίκτη – έκπληξη
Η αναμέτρηση με το χρόνο αποδεικνύεται ανυπέρβλητο εμπόδιο για έναν εκ των συμμετεχόντων. Θέλει να βγάλει όσο τίποτα άλλο τα τρία πιάτα που επιβάλλει η διαδικασία αλλά το ρολόι πιέζει. Οι κατσαρόλες παίρνουν φωτιά και τα μαχαίρια κόβουν σαν τα τρελά, όχι όμως προς τη σωστή κατεύθυνση. Όχι εκεί που βρίσκεται το Silver award.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του youfly.com ο κρύος ιδρώτας που λούζει το Νίκο Σκορδάκη καθορίζει τις εξελίξεις. Οι κριτές δεν πιστεύουν σε αυτό που δοκιμάζουν από έναν τόσο έμπειρο μάγειρα. Εκείνος καταρρέει. Όλα τελειώνουν απόψε για τον διαγωνιζόμενο που αγαπά το ψάρι και τα πειράγματα με τους συμπαίκτες του.

Για εκείνον το Masterchef 5 τελειώνει κάπου εδώ και είναι εκείνος που αποχωρεί σήμερα από το MasterChef 5, ανάμεσα σε παρατηρήσεις, αστοχίες και συμβουλές των τριών κριτών. Το μαγειρικό ταξίδι μετά από τρεις και πλέον μήνες σταματά εδώ. Οι αγκαλιές των συμπαικτών παρηγοριά και η ανάμνηση από το ριάλιτι μαγειρικής δυνατή και αξέχαστη. Εξάλλου η αντάμωση στις κουζίνες για τους επίδοξους μάγειρες δεν αργεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.