Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

MasterChef 5 (10/06): Spoiler – Οι καλύτερες στιγμές των κριτών τα σπάνε! (Vid)

MasterChef 5 Spoiler: Κλείσαμε τον πέμπτο κύκλο στο διαγωνισμό μαγειρικής, με την Μαργαρίτα, να είναι η μεγάλη νικήτρια στο MasterChef 5 του STAR.αλλά μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν σίγουρα και οι αγαπημένοι κριτές.

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη όλες οι δοκιμασίες και είχαμε τον μεγάλο νικητή του φετινού MassterChef.

Μετά από 4.500 αιτήσεις, 92 επεισόδια, 1.500 ώρες μαγειρικής βγήκε ο νέος MasterChef. Και μάλιστα γυναίκα για πρώτη φορά στην ιστορία,

Αλλά μεγάλοι πρωταγωνιστές του πέμπτου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής ήταν σίγουρα οι τριάδα των κριτών που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές με τις ατάκες, τα αστεία τους, και τα πειράγματα τους στους διαγωνιζόμενους, αλλά πολλες φορές και μεταξύ τους.

Ας θυμηθούμε τις πιο όμορφες στιγμές τους την φετινή χρονιά.

Οι πιο απολαυστικές στιγμές των κριτών του Master Chef! Τα ευτράπελα, τα παρασκήνια και τα… ανέκδοτα! Ο Ξέφρενος χορός τους λίγο πριν το live του τελικού!

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές).Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...