Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

MasterChef 5: Αλλαγές στις μέρες προβολής και μετά τις γιορτές

Δεν φτάνουν οι αλλαγές της μεγάλης εβδομάδας στις μέρες προβολής του MasterChef 5, φαίνεται ότι αυτό θα συνεχιστεί και μετά τις γιορτές.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη εβδομάδα, το ριάλιτι μαγειρικής θα προβληθεί την Μ. Δευτέρα και την Μ. Τρίτη και μετά θα επανέλθει ξανά την Τετάρτη μετά το Πάσχα. Μάλιστα, τη συγκεκριμένη εβδομάδα το MasterChef θα μεταδοθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 21.00 καθώς η ελληνική σειρά “Ερωτας με διαφορά” ολοκληρώθηκε χθες πράγμα που σημαίνει ότι η Πέμπτη απελευθερώθηκε.

Τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα του MasterChef 5
Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα 10 Μαΐου έρχονται τα πάνω κάτω στις μέρες προβολής του παιχνιδιού καθώς πλέον θα μεταδίδεται από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη στις 21.00 αφήνοντας την Παρασκευή και το Σάββατο ελεύθερα… στον ανταγωνισμό που δίνει μεγάλη μάχη και προβάλλοντας ένα επεισόδιο λιγότερο κάθε εβδομάδα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Youfly.com, ο συγκεκριμένος προγραμματισμός δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι και τα τέλη Μαΐου, πράγμα που σημαίνει ότι στον μεγάλο τελικό που θα μεταδοθεί μάλλον την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα πάνε με τέσσερα επεισόδια.

Οι αλλαγές, λοιπόν, στις μέρες προβολής του MasterChef 5 θα συνεχιστούν και μετά τις γιορτές! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...