Η καθημερινή σου ενημέρωση!

MasterChef 4: Ο Κουτσόπουλος «τελείωσε» τη Μαριάννα με μία ατάκα για το πιάτο της -«Από τη λάντζα το έφερες;» [Bίντεο]

14

MasterChef 4: Ο Κουτσόπουλος «τελείωσε» τη Μαριάννα με μία ατάκα για το πιάτο της -«Από τη λάντζα το έφερες;» [Bίντεο]


Η εβδομάδα ξεκίνησε στο MasterChef 4 και οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού.

Μετά το Silver Award, που είχε νικητή τον Δημήτρη, οι παίκτες του MasterChef 4 επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, χωρίς τον Πάνο Ιωαννίδη, περίμεναν τους μάγειρες στην κουζίνα, προκειμένου να δοκιμάσουν τα πιάτα που θα ετοίμαζαν και να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι νικητές και ποιοι οι χαμένοι.

Στη δοκιμασία του Mystery Box φαίνεται ότι η Μαριάννα δυσκολεύτηκε, με αποτέλεσμα να απογοητεύσει τους κριτές. Η παίκτρια του MasterChef 4 πήγε το πιάτο της μπροστά τους και εκείνοι απόρησαν μόλις το είδαν. «Από τη λάντζα το έφερες;», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δείχνοντας να μην καταλαβαίνει τι είχε συμβεί με το πιάτο της Μαριάννας. Οπως εξήγησε, δεν πρόλαβε να στήσει και «πέταξε» τις παρασκευές στο πιάτο, ενώ δεν είχε ένα κεντρικό στοιχείο για να «χτίσει» τη συνταγή.
Βίντεο: Η ατάκα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην Μαριάννα του MasterChef 4

«Είναι σαν να έχουμε μαζέψει από ένα τραπέζι όλα τα πιάτα, αυτό να ήταν το τελευταίο από κάτω, έχει πάει ήδη στη λάντζα και το φέρνεις μπροστά σου και βάζεις δύο τουίλ. Με αγάπη το λέω, αλλά κοίτα… Είναι όντως λες και έχει πάει λάντζα, έχει φαγωθεί κάτι εκεί μέσα και το φέρνεις μπροστά σου και λες κάτσε να βάλω και δύο τουίλ, φάτε, καληνύχτα», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην παίκτρια του MasterChef 4.


Καταγγελία: «Η σύζυγος μου μπήκε στο μαιευτήριο να γεννήσει και βγήκε εγκεφαλικά νεκρή»


Δείτε όλα τα Επεισόδια εδώ

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More