Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

MasterChef (27/1): O… «Εν κουλί αυτό»

Το MasterChef ξεκίνησε εντυπωσιακά.

Νέα χρονιά, νέος κύκλος, νέοι παίκτες, νέες συνθήκες, ένα μόνο στοιχείο μένει ίδιο και αδιαπραγμάτευτο: η απαίτηση των τριών κορυφαίων σεφ Σωτήρη ΚοντιζάΠάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για αψεγάδιαστο, γευστικό αποτέλεσμα! Τίποτα λιγότερο δεν θα είναι ανεκτό. 

Μέσα σε ένα κλίμα απόλυτης προστασίας, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, το κλίμα στις auditions είναι «μαγειρικά ηλεκτρισμένο» για τους εκκολαπτόμενους μαγείρους του πέμπτου κύκλου. Σε διάστημα 40 λεπτών οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν το ταλέντο στη μαγειρική αλλά και πως μπορούν να γίνουν οι επόμενοι Έλληνες Master Chefs.

Σήμερα οι διαγωνιζόμενοι που κλήθηκαν να εντυπωσιάσουν πρώτοι τους κριτές φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη λευκή ποδιά και οι κριτές δείχνουν να το διασκεδάζουν. Μαζί με εκείνους διασκέδασαν και όλοι οι χρήστες του Twitter αφού ένας παίκτης τους θύμισε… ηρωικές στιγμές του περσινού Master Chef αλλά και εμβληματικούς χαρακτήρες του ριάλιτι.

Αρχικά, εκείνος που ήρθε στο μυαλό τους χωρίς δεύτερη σκέψη, ήταν ο… «Εν κουλί αυτό», γνωστός σε όλους και ως Χαράλαμπος!

Επίσης, λόγω της Κυπριακής του καταγωγής οι χρήστες του Twitter τον παρομοίασαν με τον Σταυρή και εκείνο που κανένας δεν περίμενε ήταν η γνωριμία του με τον φιναλίστ παίκτη. Αποκάλυψε στους κριτές πως είναι παιδικοί φίλοι. Εν τω μεταξύ να σου πούμε πως πέρασε με δύο «ναι» και οι κριτές θα τον δουν στην επόμενη φάση.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε εγγραφή στο NewsLetter

Συντονισμένοι αποκλειστικά στο sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας MASTERCHEF.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...