Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Masterchef: Αποχώρηση βόμβα χθες 24/5 λίγο πριν την τετράδα (video)

Απρόβλεπτη εξέλιξη είχε το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef με τους κριτές ν’ ανακοινώνουν μία αποχώρηση-βόμβα, μία ανάσα πριν από την τελική τετράδα. Ποιος αποχώρησε χθες 24/5 από το MasterChef και πώς αντέδρασε;

Ένα ακόμη τεστ δημιουργικότητας περίμενε χθες τους τέσσερις από τους πέντε παίκτες του Masterchef, το Γιάννο, το Νικήτα, την Ελπίδα και τον Πάνο.

Το challenge απαιτούσε ν’ ανοίξουν έναν μυστηριώδη φάκελο, ο οποίος περιείχε μία φωτογραφία που απεικόνιζε το πιάτο που είχαν φτιάξει στις οντισιόν. Οι κριτές ήθελαν να δουν την εξέλιξή τους μετά από τόσο καιρό που βρίσκονται στον διαγωνισμό μαγειρικής. Οι παίκτες δυσκολεύτηκαν να εξελίξουν τις αρχικές τους ιδέες, ωστόσο όλοι παρέδωσαν πιάτα.

Ποιος αποχώρησε χθες 24/5 από το MasterChef

Οι τρεις κριτές είχαν τον πρώτο λόγο στην αξιολόγηση των τεσσάρων πιάτων. Αρχικά έστειλαν στην τετράδα την Ελπίδα, δίνοντας συγχαρητήρια για το πιάτο της.

Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Πάνος, ο οποίος ένα πολύ νόστιμο πιάτο με εξαιρετική σάλτσα. Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη και το πέρασμα στην τετράδα, Νικήτας και Γιάννος δεν πίστευαν την εξέλιξη της βραδιάς.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αφού επεσήμανε ότι θα ήθελε το πιάτο των οντισιόν, ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί είναι ο Γιάννος, προκαλώντας… σεισμό στο πλατώ. «Το ήξερα, το αισθάνθηκα. Άλλοι πίστευαν σε μένα και εγώ όχι. Εγώ ο ίδιος δεν πίστευα ότι θα έφτανα σε αυτό το σημείο. Εδώ ωρίμασα πολύ, ήθελα να τους πετσοκόψω όλους στο παιχνίδι αλλά δεν ήξερα πως» δήλωσε ο Γιάννος εμφανώς συγκινημένος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς από την πλευρά του συγχαίροντας το Γιάννο για τον επιτυχία του, ανέφερε ότι η πέμπτη θέση είναι μία καλή θέση αλλά σίγουρα δεν είναι καλή για το Γιάννο.

Ο Κουτσόπουλος από την άλλη επέμεινε ότι δεν τον χαρακτηρίζει η χθεσινή απόδοσή του στο γλυκό που παρέδωσε στους κριτές.

Σημειωτέον οι τέσσερις παίκτες που συνεχίζουν στην επόμενη φάση είναι δύο κορίτσια, η Ελπίδα και η Καλλιόπη και δύο αγόρια, ο Πάνος με το Νικήτα.

ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ #MasterChefGR. Είχατε πέσει μέσα στις αρχικές σας προβλέψεις; Πείτε μας στα σχόλια.
Star Channel #StarChannelTv

MasterChef 2022 | trailer 87ου επεισοδίου – Τετάρτη 25.5.2022

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.