Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Masterchef: Ποιος αποχώρησε χθες 6/5 – Για ποιο λόγο δεν έγινε η χρήση της κάρτας ασυλίας για τελευταία φορά φέτος στο παιχνίδι;

Δύσκολη αποδείχθηκε η χθεσινή αποστολή των δύο υποψήφιων παικτών στο Masterchef, στο πλαίσιο της δοκιμασίας αποχώρησης. Ποιος αποχώρησε χθες 6/5 από το MasterChef; Για ποιο λόγο δεν έγινε η χρήση της κάρτας ασυλίας για τελευταία φορά φέτος στο παιχνίδι;

Στα κόκκινα βάφτηκε χθες η αποχώρηση από το Masterchef. Καλλιόπη και Μάριος κατέβηκαν από τον εξώστη για να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι και στο TOP-9 του διαγωνισμού. Την ίδια ώρα αν και όλοι περίμεναν για τελευταία φορά φέτος να γίνει χρήση της κάρτας ασυλίας, τελικά αυτό δεν έγινε και υπάρχει λόγος.

Ποιος αποχώρησε χθες 6/5 από το MasterChef

Ένα λαβράκι ψημένο με καρύδα με κρέμα κουνουπίδι, σάλτσα κακάο αλλά και ένα burger με ψωμάκι ατμού με κροκέτα λαβράκι και aioli από χαβιάρι δια χειρός του σεφ Δημήτρη Παμπόρη κλήθηκαν να ετοιμάσουν χθες οι δύο υποψήφιοι του Masterchef.

Νωρίτερα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρώτησε τον Πάνο που είχε την κάρτα ασυλίας, αν θα τη χρησιμοποιούσε για να «σώσει» κάποιον εκ των Καλλιόπης και Μάριου. Ο σεφ και κριτής υπενθύμισε στους παίκτες ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα γινόταν χρήση της κάρτας στο φετινό MasterChef.

Ο Πάνος θεώρησε ανήθικο να… σώσει έναν από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση: “Είναι λίγο δύσκολη η θέση μου γιατί ήμουν κι εγώ αρχηγός και συνέβαλα στην ήττα. Με πονάει πολύ που είναι ο Μάριος κάτω και θα ήθελα να του δώσω την κάρτα, ωστόσο το ηθικό κομμάτι δε με αφήνει να κατεβάσω τον Νικήτα. Νιώθω πιο ηθικό να “κάψω” την κάρτα σήμερα”, είπε απευθυνόμενος στους κριτές και τους συμπαίκτες του ο Πάνος.

Τελικά η δοκιμασία αποδείχθηκε δύσκολη για το Μάριο, ο οποίος συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς έναντι 30 της Καλλιόπης ήταν αυτός που αποχώρησε από το Masterchef. Όπως είπε φεύγοντας αισθάνεται πολύ καλά και χαρoύμενος που έφθασε στους δέκα του διαγωνισμού με την αξία του. Επιπλέον, προέβλεψε Πάνο και Γιάννο στον τελικό και αποχαιρετώντας τους κριτές είπε: “Κ. Κοντιζά με την αυστηρότητά σας έγινα πιο δυνατός, κ.Ιωαννίδη με την ειλικρίνεια σας έγινα καλύτερος και εσείς κ. Κουτσόπουλε με κάνατε να νιώθω άνετα και να είμαι ο εαυτός μου. Τώρα ξεκινάνε όλα”.

MasterChef 2022 | Πόπη ή Μάριος; Δείτε ποιος παίκτης αποχώρησε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

MasterChef 2022 | trailer 75ου επεισοδίου – Δευτέρα 9.5.2022

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.