Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Masterchef: Ποια ομάδα κέρδισε χθες 14/4 και ποιος πήρε ασυλία (video)

Εβδομάδα αφιερωμένη στο αμπέλι αυτή που διανύουμε στο Masterchef με τους κριτές να καλούνται να βαθμολογήσουν την ομαδική δοκιμάζοντας πιάτα σε συνδυασμό με wine pairing. Ποια ομάδα κέρδισε την εξωτερική δοκιμασία του MasterChef χθες 14/4; Ποιος πήρε ασυλία καταφέρνοντας να τυλίξει 50 ντολμαδάκια;

Καλλιόπη και Χριστόφορος ως αρχηγοί στην εξωτερική ομαδική κρίθηκαν χθες 14/4 για τις επιλογές τους. Στο συμβούλιο οι κριτές ανακοίνωσαν τις αποφάσεις τους κρίνοντας τα πιάτα που είχαν γευτεί.

Ποια ομάδα κέρδισε και ποιος πήρε ασυλία στο MasterChef χθες 14/4

Με τελικό σκορ 3-2 η κόκκινη ομάδα με αρχηγό το Χριστόφορο επικράτησε στην ομαδική, αφήνοντας τους μπλε να περνάνε από δοκιμασία ασυλίας χθες και δοκιμασία αποχώρησης απόψε. Αν και μετά από κάθε ομαδική ο αρχηγός επωφελείται ενός προνομίου τελικά αυτό χθες δε συνέβη με τον Κοντιζά ν’ ανακοινώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα για την αρχηγό Καλλιόπη εν προκειμένω.

Για την Καλλιόπη αυτό λειτούργησε ανακουφιστικά καθώς θα τη βάρυνε η απόφαση της επιλογής ενός συμπαίκτη της. Η ίδια ως έχουσα της κάρτας ασυλίας δεν ανησυχεί για την αποψινή αποχώρηση.

Ένα δεύτερο άτομο που δεν αγχώνεται με την αποψινή ψηφοφορία αποχώρησης είναι η Ελπίδα, η οποία χθες πέτυχε 2 στα 2. Τι σημαίνει αυτό; Και το πιάτο της, ένα dacquoise από ιταλική μαρέγκα με σύκα, κακάο, φουντούκι και τύπου marshmallow με φουντούκι και κακάο πήρε τον πόντο στην ομαδική και στη δοκιμασία ασυλίας που ακολούθησε επικράτησε έναντι των συμπαικτών της.

 

Όπως ανέφερε για εκείνη ήταν σημαντικό που κέρδισε το Γιάννο και την Ελισάβετ στη γλυκιά αναμέτρηση, ενώ στο τέλος ευχαρίστησε τη μαμά της γιατί της έμαθε να τυλίγει ντολμαδάκια, καθώς κατάφερε να τυλίξει συνολικά 50 στη δοκιμασία ασυλίας! Σημειωτέον στην ψηφοφορία αυτοί που κινδυνεύουν είναι ο Μπόμπαινας, ο Νικήτας, ο Μάριος, ο Νίκος και η Φανή.

MasterChef 2022 | Ποια ομάδα κατάφερε να συνοδεύσει & να συμπληρώσει τα κρασιά;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

MasterChef 2022 | Δείτε ποιος παίκτης κέρδισε στη μάχη του…ντολμά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

MasterChef 2022 | trailer 63ου επεισοδίου – Παρασκευή 15.4.2022

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.