Μας πέταξε τα μάτια έξω με τις Φωτογραφίες από τις Διακοπές της. Θα τις ζηλέψετε (Φώτο)

866

Κάναμε μια βόλτα στο προφίλ της και βρήκαμε όλους τους λόγους για να αγαπάμε το Καλοκαίρι.

Τις προάλλες έριχνα κλεφτές ματιές στο καλοκαίρι 11 Ελληνίδων που έχουν κατακτήσει το Ίνσταγκραμ. Κανονικά ήταν 12, αλλά χαζεύοντας λίγο παραπάνω το account της Κόννυ Μεταξά κατάλαβα ότι για τη συγκεκριμένη αξίζει ένα ξεχωριστό άρθρο.

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τις υπόλοιπες, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα. Αν υπάρχει ένα προφίλ στο ελληνικό Instagram που τιμά, δοξάζει και υμνεί το ελληνικό μας καλοκαίρι, αυτό ανήκει στην Κόνυ.

Αν είσαι τακτικός εδώ τα λημέρια του Μπάμπη, ίσως να θυμάσαι ότι είχαμε ασχοληθεί μαζί της και το χειμώνα. Για ρίξε μια ματια παρακάτω:

«Βάλε στο mp3 μερικά από τα best of του μπάμπά της, γέμισε το ποτήρι με «τζονικόλα» όπως απαιτεί η περίσταση και απόλαυσε την να ποζάρει τολμηρά. Μόνο η Κόννυ στην πίστα!»

Γιατί θα αναρωτηθείς; Πρώτον, γιατί γυρνάει όλη την Ελλάδα. Δεύτερον γιατί έχει το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα εκεί έξω (έναν ωραιότατο μονόκερο). Τρίτον, φροντίζει να μας ενημερώνει συχνά για τις τελευταίες προσθήκες στη συλλογή των μαγιό της –προφανώς, Κόνι, θέλουμε να ξέρουμε όλες τις νέες τάσεις αρκεί να τις βλέπουμε πάνω σου. Τέταρτον,το προφίλ της βγάζει όλη την ανεμελιά και την ομορφιά του Αυγούστου.

Στο εξήγησα με επιχειρήματα, ήρθε η ώρα να το διαπιστώσεις και με τα δικά σου μάτια.

ΠΗΓΗ: ratpack.gr

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.