Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μαλέσκου: Η εμπειρία της ως δασκάλα – Η αλήθεια για την καταγωγή της – Γιατί διέγραψε τις φωτογραφίες της από το Instagram (video)

Στην εκπομπή Dot η «Love It» βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε για τα χρόνια της ως δασκάλα στην Κρήτη και τη νέα της ζωή στην Αθήνα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Dot» ήταν η Ιώαννα Μαλέσκου, η οποία μίλησε για τα χρόνια της ως δασκάλα στην Κρήτη και τη νέα της ζωή στην Αθήνα. Παράλληλα, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έσβησε αρκετές φωτογραφίες από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram πριν έρθει στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, απάντησε και σε αδιάκριτες ερωτήσεις. Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε πως δεν κατάγεται από την Κρήτη, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά από την Πρέβεζα, ενώ για τη μετακόμιση στην πρωτεύουσα ανέφερε ότι ακόμα δεν γνωρίζει την πόλη καλά.

“Εγώ ακόμα μπερδεύομαι στους δρόμους και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου γύρω από το στούντιο γι’ αυτό και νοίκιασα κοντά” τόνισε.

Όσο για την καταγωγή της και την εμπειρία της ως δασκάλα, η παρουσιάστρια τόνισε:

“Δεν είμαι από την Κρήτη, όχι. Παρότι φέρω μαζί μου αυτόν τον τίτλο, ζούσα στην Κρήτη, αλλά η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα.

Σπούδασα Θεσσαλονίκη αλλά πήγα ως αναπληρώτρια δασκάλα στην Κρήτη. Ήμουν από τους τυχερούς που τους κάλεσαν αμέσως.

Ορκίστηκα Ιούλιο, Σεπτέμβριο εργαζόμουν. Διορίστηκα στην Κρήτη στην 13η επιλογή μου. Σε ένα χωριό που δεν υπήρχε στον χάρτη. Ορεινό χωριό. Είχα γύρω στους 20 μαθητές.

Πήγα με μακρύ πλατινέ μαλλί. Ήταν τελείως διαφορετικό το στυλ και το ύφος μου” είπε.

Η Ιώαννα Μαλέσκου αποκάλυψε για πρώτη φορά το λόγο για τον οποίο έσβησε από το Instagram, πολλές από τις φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει

«Ο λόγος που κατέβασα τις φωτογραφίες δεν είναι επειδή κάποιος μου υπέδειξε να τις κατεβάσω. Ήταν γιατί εγώ άρχισα να αλλάζω και να μπαίνω σε μια άλλη σφαίρα.

Μια νέα ζωή και μια νέα διαφορετική συνθήκη. Οπότε εγώ έκρινα, πως πρέπει να κάνω ένα restart ως άνθρωπος.

Όχι γιατί κάποιος μου είπε κοριτσάκι μου πρέπει να τις σβήσεις. Αλίμονο.

Δηλαδή ήμουν ακόμη σε μια φάση της ζωής μου, που είχαν φύγει άνθρωποι από τη ζωή μου και εγώ εξακολουθούσα να έχω, αγνοώντας πόσο καιρό πίσω, φωτογραφίες μαζί τους.

Δεν μου έκανε κάτι κακό, αλλά δεν υπήρχαν αυτά τα σημεία. Μπήκα σε διαδικασία και μέσα μου και γενικά στο τι δίνω στον κόσμο.

Γιατί το προφίλ μου στα social media είναι ανοικτό. Με αποτέλεσμα ο καθένας να μπορεί να δει κάτι και πιθανώς εγώ αγνοώ.

Επειδή δεν αφιέρωνα χρόνο να φιλτράρω πράγματα» ανέφερε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Ιώαννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι μεγάλωσε με πάρα πολλά «μη» από την οικογένειά της.

«Τη φωνή της μαμάς μου έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να την ακούω από το ακουστικό.

Από την αγωνία της να πάνε όλα καλά και να μαθαίνει πράγματα για μένα γιατί είναι μακριά, τα διογκώνει άθελά της από την υπερβολική της αγάπη και τη διάθεσή της να με προστατέψει.

Αυτό με αγχώνει, με μπερδεύει και με αποσυντονίζει. Έχω σταματήσει μέχρι να μπει σε μία σειρά η ζωή μου.

Θέλω να ακούω μόνο τη δική μου φωνή. Μεγάλωσα με πάρα πολλά μη και έκανα πολλές επαναστάσεις» τόνισε η ίδια.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.