Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Mad Clip: «Ετρεχε περί τα 150 χλμ. και ζώνη να φορούσε δεν θα ζούσε», λέει ειδικός

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει από τα ξημερώματα της Πέμπτης η είδηση για τον θάνατο του Mad Clip.

Ο 34χρονος ράπερ έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή της Βουλιαγμένης όταν επέστρεφε από έναν γάμο. Το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Porsche, το οποίο οδηγούσε ο Mad Clip, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δέντρο.

Μάλιστα αργά από το βράδυ της Πέμπτης το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που φέρεται να καταγράφει την τρελή κούρσα θανάτου της Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip, λίγο πριν εκτραπεί της πορείας της και σημειωθεί το φονικό τροχαίο.

Το βίντεο αυτό κλήθηκε να σχολιάσει το πρωί της Παρασκευής ο πραγματογνώμονας ατυχημάτων, Γρηγόρης Μιχαλόπουλος στη «Κοινωνία Ώρα MEGA». «Ο οδηγός ενεργεί επιθετική οδήγηση. Κάνει προσπέραση πάνω στην στροφή. Κατά τη διαδικασία της πρώτης διασταύρωσης έχει ανεξέλεγκτη πορεία» σχολίασε ο κ. Μιχαλόπουλος για το βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει το αυτοκίνητο του Mad Clip λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα, στο σημείο που έγινε η εκτροπή έχει δύο διαδοχικές στροφές. «Φαίνεται ότι ο οδηγός κινήθηκε από αριστερά προς δεξιά, προσέκρουσε πάνω στην άκρη του πεζοδρομίου από τα δεξιά και στη συνέχεια, 45-50 μέτρα από το σημείο της εκτροπής στο πεζοδρόμιο, φεύγει διαγωνίως πλαγιολισθόντας.

Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει σήμερα αυτό το άρθρο

 

Τα ίχνη σύγκρουσης στο όχημα περίπου ταχύτητα 100 χιλιομέτρων. Συνεπώς πριν το ατύχημα θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα. Eτρεχε περί τα 150 χιλιόμετρα πριν τη σύγκρουση».

Όπως τόνισε ο κ. Μιχαλόπουλος, το σημείο που έγινε το ατύχημα είναι μια κλειστή στροφή που οι οδηγοί δεν μπορούν να την ξεπεράσουν με ταχύτητα πάνω από 70, ενώ ο ραπέρ μπήκε στην στροφή με σχεδόν διπλάσια ταχύτητα.

«Αυτές οι συγκρούσεις είναι θανατηφόρες. Και ζώνη να φορούσε δεν θα ζούσε» υπογράμμισε.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.