Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μαχαίρωσε 189 φορές την 17χρονη αδελφή της που ήταν μοντέλο – Της έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά (pics, video)

8

Ποια είναι η αλήθεια; Ποιος ο ρόλος του φίλου της; Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η κοινωνία στην οποία ζούσαν τα δύο κορίτσια.

Η Ελισαβέτα Ντουμπροβίνα είναι 22 ετών και μέχρι πριν λίγες ημέρες όσοι την γνώριζαν έλεγαν πως είχε μια άριστη σχέση με την 17χρονη αδερφή της Στεφανία.

Στην γειτονιά μάλιστα όπου έμεναν στην Αγία Πετρούπολη όλοι είχαν να λένε για την ομορφιά των δυο κοριτσιών.

Τα δυο κορίτσια είχαν μια δύσκολη παιδική ηλικία αφού πέρασαν τα χρόνια τους σε ορφανοτροφεία μέχρι να ενηλικιωθεί η μεγάλη αδελφή.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως η Ελισαβέτα μαχαίρωσε 189 φορές την μικρή της αδελφή και πως συνέχισε την αποτρόπαια πράξη της, βγάζοντας της τα μάτια και κόβοντας της τα αυτιά.

Πάντως σε όλες τις φωτογραφίες που έχουν μαζί τα κορίτσια η μεγάλη αδελφή έχει βάψει τα μαλλιά της το ίδιο χρώμα με την μικρή, ενώ όλοι λένε πως ότι κραγιόν ή άρωμα χρησιμοποιούσε το θύμα, αμέσως το αγόραζε και η Ελισαβέτα.

Κάποιοι αναφέρουν ότι την τύφλωσε η ζήλεια επειδή η μικρή ήταν ομορφότερη και καθοριστικό ρόλο σε αυτό είχε ο 44χρονος εραστής της Ελισαβέτα, ο Στεφάν Φατέεφ.

Ο φόνος μάλιστα έγινε στο σπίτι του Στεφάν.

Μάλιστα κατά την ακροαματική διαδικασία η υπερασπιστική γραμμή της ήταν πως δεν διέπραξε εκείνη το φόνο αλλά ο Στεφάν.

Ο συγκατηγορούμενος της και πρώην εραστής της από την μεριά του λέει πως κατά τη διάρκεια της δολοφονίας είχε πάει σε μια κάβα να αγοράσει ένα μπουκάλι κρασί.

Σε κάθε περίπτωση η Ελισαβέτα κινδυνεύει να καταδικαστεί με 25 χρόνια φυλάκισης εάν αποδειχτεί η ενοχή της.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More