Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Large ο Κοντομηνάς: Το απίθανο δώρο στον Άγγελο Λάτσιο που δεν χωρούσε στο σπίτι

2,344

Τι δώρο έκανε ο Κοντομηνάς στον Άγγελο Λάτσιο;

Ο Κώστας Φραγκολιάς παρουσίασε στην εκπομπή, Ελένη, το μεσημέρι της Πέμπτης, το προσωπικό του απωθημένο από την παιδική του ηλικία, να παίξει ντραμς για πρώτη φορά.

Με αφορμή την προβολή του βίντεο κατά την διάρκεια της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε, το δώρο που της έκανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς πριν από μερικά χρόνια, αλλά αναγκάστηκε να το βγάλει έξω από το σπίτι.

«Μας είχε στείλει -να είναι καλά- δώρο ο πρόεδρος σε κάποια γενέθλια των παιδιών μου, όταν ήταν ο Άγγελος 5 χρονών, ντραμς. Αλλά όχι ντραμς τύπου ένα κουτάκι τέτοιο. Καταλαβαίνετε πώς ήταν το παιδί 5 χρονών. Το έβγαλα έξω από το σπίτι.

Να ‘ναι καλά ο πρόεδρός μας. Πραγματικά μου έστειλε δώρο… δωράρα, αλλά ήξερε τι σημαίνει αυτό μέσα σε ένα σπίτι κανονικό; Χτύπαγες και σηκωνόταν όλη η γειτονιά!

Το πρωί εγώ έφευγα από το σπίτι, ερχόμουν εδώ. Το τι γινόταν στο σπίτι μου!

Παιδιά το έβγαλα εκτός σπιτιού! Δεν τόλμησα ούτε δώρο να το κάνω! Μόλις είχα πρωτοέρθει εδώ, πριν από 13 χρόνια», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More