Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κυβερνητική εκπρόσωπος η Έφη Αχτσιόγλου

8

Τα καθήκοντα της κυβερνητικής εκπροσώπου αναλαμβάνει η μέχρι σήμερα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του newpost.gr.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κα Αχτσιόγλου θα έχει επίσης μια θέση στο Επικρατείας ενώ από σήμερα προΐσταται στον πρωινό καφέ στο Μαξίμου ο οποίος θα είναι καθημερινός με τη συμμετοχή των Πάνου Σκουρλέτη, Νίκου Παππά, Ευκλείδη Τσακαλώτου, Αλέξη Χαρίτση και Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Παράλληλα παραμένει ως έχει η στενή συνεργασία του Πρωθυπουργού με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις.

Όπως έχει ήδη γράψει το newpost.gr η επικοινωνία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασε στον κόσμο όσο θα ήθελαν στην Κουμουνδούρου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου και στο κόμμα έχουν καταλήξει πως απαιτείται νέος σχεδιασμός, επικαιροποίηση, εκλαϊκευση του, αλλά και ένας λόγος μετριοπαθής που θα αφομοιωθεί πολύ πιο εύκολα από τους πολίτες.

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More