Ξετρελάvει OΛEΣ τις Γυvαiκες!To χρώμα μαλλιών που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες

243

Ξετρελάvει OΛEΣ τις Γυvαiκες!To χρώμα μαλλιών που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες.Αυτό ειναι τo χρώμα μαλλιών για ΓΥΝΑΙΚΕΣ που θα βλέπουμε παντού…Κορίτσια δείτε φώτο που ακολουθούν και δεν θα χάσετε….

To Red velvet δεν είναι μόνο το όνομα ενός από τα αγαπημένα μας κέικ με λαχταριστό frosting από κρέμα τυριού, αλλά και το νέο χρώμα μαλλιών που ήδη έχει κατακλύσει τo Instagram feed μας και καθηλώνει τις γυναίκες ανα τον κόσμο.

Πρόκειται για ένα βαθύ κόκκινο, που όπως αποκαλύπτει η Colleen Flaherty, master colorist στη Νέα Υόρκη, θα πρέπει να φτιάχνεται ειδικά για την κάθεμιά μας ανάλογα με το φυσικό μας χρώμα και τον τύπο των μαλλιών μας.

Εάν θέλεις να το τολμήσεις, προετοιμάσου πρώτα να γίνεις ξανθιά, εάν δεν είσαι ήδη. Όπως αποκάλυψε, η Colleen για να πετύχει το αποτέλεσμα που βλέπουμε στην παραπάνω φωτογραφία, χρησιμοποίησε μια κόκκινη-μοβ βαφή. Στη συνέχεια, δημιούργησε τη red velvet βαφή της αναμιγνύοντας κόκκινο και μοβ μέχρι να πετύχει την επιθυμητή απόχρωση, και ξαναέβαψε τα μαλλιά της κοπέλας.

Για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η Collen προτείνει να πας αρκετές φωτογραφίες με το χρώμα το οποίο θα ήθελες στον κομμωτή σου πριν ξεκινήσετε τη βαφή, αλλά και να λάβεις υπόψη σου την απόχρωση της επιδερμίδας σου. «Όσες έχουν πιο ζεστούς υποτόνους, καλό είναι να χρησιμοποιήσουν περισσότερο κόκκινο, ενώ όσες έχουν πιο ψυχρούς, καλό είναι να χρησιμοποιήσουν περισσότερο μοβ.», λέει.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.