Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 15-16

20


Δείτε τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΚΡΑΤΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 15-16

Επεισόδιο 15

Η Αγγελική, η Τζένη, ο Θανάσης, η Κλάρα, η Λίζα και η Σίσσυ συνεχίζουν να βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα και να καταθέτουν όσα συνέβησαν. Το βασικό ερώτημα όμως παραμένει αναπάντητο, κανείς δε γνωρίζει αν ο Αριστείδης είναι ζωντανός ή νεκρός.

 

Ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την υπόθεση προσπαθεί να ξεκαθαρίσει τι πραγματικά συνέβη τη νύχτα του πυροβολισμού στο ξενοδοχείο, αλλά η κατάσταση περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο. Παράλληλα, η Δώρα ξεκινά τη δική της “έρευνα” έχοντας την υποψία ότι ο Τάσος ίσως εμπλέκεται στην υπόθεση με τρόπο που κανείς δεν είχε φανταστεί.

Επεισόδιο 16

Ο Αριστείδης δεν έχει δώσει σημεία ζωής και οι αρχές συνεχίζουν να τον αναζητούν. Η Δώρα τρέμει στην ιδέα μήπως ο Τάσος ξεπέρασε τα όρια του, θέλοντας να εκδικηθεί τον Αριστείδη. Η Λίζα είναι τρομοκρατημένη, πιστεύει πως ζει και θα επιστρέψει για να πάρει το αίμα του πίσω.

Στο μεταξύ ο Τάσος επαναφέρει το θέμα του διαζυγίου στην Αγγελική, ενώ η Τζένη προσπαθεί να δικαιολογήσει στον Μανωλάκη την απουσία του πατέρα του. Την ίδια στιγμή η Σίσσυ ετοιμάζει πυρετωδώς τη μεγαλειώδη της παράσταση.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

8-9 ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13-14 ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook στη σελίδα Κρατάς Μυστικό Fans

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More