Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κουφή 34χρονη που δεν την προσλάμβανε κανείς, άνοιξε τη δική της επιχείρηση και έγινε εκατομμυριούχος-ΒΙΝΤΕΟ

10

Νοηματική από το σπίτι: Η ιστορία της Katie Redstar , που κατάφερε παρόλο που έχει μερική όραση και καθόλου ακοή, να γίνει εκατομμυριούχος.

Νοηματική από το σπίτι: Katie Redstar

Η Katie Redstar έχοντας μερική μόνο όραση και χωρίς ακοή δεν κατάφερνε να βρει κάποια συμβατική δουλειά.

Οι περισσότεροι εργοδότες της έλεγαν να ζήσει από τα κοινωνικά επιδόματα και να σταματήσει να προσπαθεί να βρει δουλειά. Η ίδια όμως δεν το έβαλε κάτω και πλέων είναι πολύ κοντά στο να γίνει εκατομμυριούχα. Πως; Διδάσκοντας νοηματική από το σπίτι.

Η Katie ισχυρίζεται πως ακόμα και οι ειδικοί σύμβουλοι του ταμείου ανεργίας τής έλεγαν να καθίσει. Το 2017 όλα αυτά. Η ίδια όμως δεν έσκυψε το κεφάλι της. Αποφάσισε να δώσει μια υπόσχεση στον εαυτό της. Πως θα κάνει ότι μπορεί για να βγάλει ένα ικανοποιητικό εισόδημα με τις ικανότητες της.

Η 34χρονη έστησε λοιπόν τη δική της επιχείρηση από το σπίτι. Προσφέρει εκπαίδευση στη νοηματική σε εταιρίες που προσλαμβάνουν ανθρώπους με ακουστικές δυσκολίες.

Η Redstar έχασε την ακοή της όταν ήταν τριών ετών και χτυπήθηκε από μηνιγγίτιδα, πάσχοντας ταυτοχρόνως και από μια εκφυλιστική νόσο που περιορίζει κάθε χρόνο την όρασή της.

Τώρα, πιο αισιόδοξη από ποτέ, είναι έτοιμη να μετακομίσει στην έπαυλη που αγόρασε στην Πορτογαλία για να γράψει απερίσπαστη το βιβλίο της.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More