Κοτόπουλο με πορτοκάλι και κονιάκ

0 3

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 1 ολόκληρο κοτόπουλο
  • Λίγο κονιάκ
  • 1 μεγάλο ποτήρι χυμό πορτοκάλι
  • Ξύσμα πορτοκαλιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τεμαχίζετε το κοτόπουλο στα τέσσερα, αλατοπιπερώνετε και το χαράζετε.
  2. Ανακατεύετε το κονιάκ με το χυμό πορτοκάλι και προσθέτετε το ξύσμα.
  3. Αλείφετε το κρέας με το μείγμα και προσθέτετε λίγο στο ταψί.
  4. Ψήνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά στους 120 βαθμούς μέχρι να αποκτήσει μια κόκκινη κρούστα.
  5. Κάθε τόσο αλείφετε το κρέας με το μείγμα πορτοκάλι-κονιάκ.
loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.