Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κώστας Πάσσαρης: Ξεκινά η δίκη χωρίς την παρουσία του – Γιατί δεν θα βρίσκεται στο εδώλιο

10

Χωρίς την φυσική παρουσία του κατηγορούμενου ξεκινά την Δευτέρα το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθήνας η δίκη του περιβόητου Κώστα Πάσσαρη..

Ο Κώστας Πάσσαρης, ο οποίος κατηγορείται για 4 ανθρωποκτονίες δεν θα παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου, αφού ο εισαγγελέας Εφετών είπε «όχι» στο αίτημα του να μεταχθεί στη χώρα μας για να παραστεί στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό. Άλλωστε η κλήση για το δικαστήριο ήρθε στον συνήγορο του, ως αντίκλητο.

Ωστόσο, ο 45χρονος ισοβίτης, επιμένει στο αίτημά του να έρθει στην Ελλάδα και να παρουσιαστεί ενώπιον των φυσικών του δικαστών, κατηγορούμενος για τις δολοφονίες των δύο αστυνομικών (Δρακόπουλος, Αλεβιζόπουλος) το 2001, στο Γενικό Κρατικό Αθήνας, από όπου απέδρασε.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, στη συνέχεια βρέθηκε στη Ρουμανία, όπου και εκεί όμως διέπραξε δύο ανθρωποκτονίες, για τις οποίες καταδικάστηκε σε ισόβια.

Την ποινή του ωστόσο την έχει σχεδόν εκτίσει, αφού το καλοκαίρι του νέου χρόνου αποφυλακίζεται, με τις ρουμανικές αρχές να ζητούν τη γνωμοδότηση της Ελλάδας για τη μεταγωγή του στην Ελλάδα και την έκτιση του υπολοίπου της ποινής του στη χώρα μας.

Ο 45χρονος δηλώνει έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου, δηλώνοντας μετανιωμένος και κοντά στον Θεό.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.