Κώστας Ευριπιώτης: Η αλήθεια για την υγεία του και η κατάσταση του μετά το σοβαρό χειρουργείο! (video)

161

Τι είπε ο αγαπημένος ηθοποιός; Σε εγχείρηση στο κεφάλι έπρεπε να υποβληθεί ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης.

Η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η Κατερίνα Σουλιώτη, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον ηθοποιό, ο οποίος μίλησε για περιπέτεια που πέρασε στην υγεία του.

Ο Κώστας Ευριπιώτης , είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι καλά! Αν μου πείτε να πάμε στην Πάρνηθα με αμάξι, θα πάμε! Αν μου πείτε να πάμε με τα πόδια δε θα την περάσω!Κώστας Ευριπιώτης

Τι να φοβηθώ; Δεν πρόλαβα! Από κάποια στιγμή και έπειτα δεν μπορούσα να αντιδράσω και να σκεφτώ! Σκεφτόντουσαν άλλοι για μένα πιο γρήγορα από εμένα! Και ευτυχώς που έγιναν όλα αυτά και με τον τρόπο που έγιναν! Και ευτυχώς που πέσαμε σε καλά χέρια!» .

Ο ίδιος, εξήγησε ότι αισθάνθηκε κόπωση και δεν αισθανόταν καλά κατά την διάρκεια των προβών- ενώ δεν κατάλαβε άμεσα το πρόβλημα- ενώ όταν έκανε μια εξέταση εκεί κατάλαβε ότι δεν πήγαινε κάτι καλά!

Αργότερα, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε:

«Οι γιατροί ακόμη δεν έχουν βγάλει τετελεσμένα αποτελέσματα για το τι θα γίνει. Θα τους ξαναδώ! Ήταν ένα πράγμα που πίεζε κάτι, ένα νεύρο, το οποίο βγήκε.

Αυτό λοιπόν δημιουργούσε αυτή τη δυσλειτουργία όσον αφορά στη μνήμη, την ομιλία. Τώρα δεν τα αισθάνομαι όλα αυτά, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος! Αυτό το πρόβλημα που υπήρχε δεν υπάρχει. Αυτό είναι το πρώτο! Το δεύτερο είναι ότι οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και δε λένε ψέματα».

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

womanslife.gr

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.