Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κόντρα Τσιμτσιλή- Βερύκιου για τη τηλεθέαση (vid)

5

H τηλεθέαση της Παρασκευής για την εκπομπή «Happy Day» ήταν αφορμή για ένα ξέσπασμα του Δήμου Βερύκιου στον αέρα της ίδιας εκπομπής.

«Οι τηλεκριτικοί δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας κι εσύ είσαι μέσα στο κόλπο. Είσαι ιέρεια, μη σε πω διαφορετικά!», είπε ο Δήμος Βερύκιος στην Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Δευτέρας και συνέχισε:

«Την Παρασκευή ήταν μια πολύ ωραία μέρα για το Happy Day και λόγω τηλεθέασης, γιατί εμείς κρινόμαστε κάθε μέρα. Γράφει “η Σταματίνα, η Σταματίνα…”.

Δεν είναι η Σταματίνα μόνο. Είναι η Μαίρη Παλιαλέξη, δεν μπορώ να την βγάλω έξω, θα ήμουν άδικος, όσο κι αν έχω την άποψή μου, όσο κι αν έχω τις πίκρες μου.

Αλλά η πίκρα και η προσωπική πίκα, δεν πρέπει να είναι σταγόνα πετρελαίου στο βάζο με το μέλι», είπε ο δημοσιογράφος.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον διέκοψε λέγοντας:

«Συγγνώμη, όταν κάποια στιγμή η στήλη σου έκανε τα 40αρια και έλεγαν “ο Βερύκιος κάνει νούμερα στην Τσιμτσιλή” εγώ παρεξηγιόμουν; Μια ομάδα είμαστε.

Εσύ κοιτάς πάντα τα πράγματα όπως θες να τα δεις. Να τα βλέπεις αντικειμενικά. Εγώ πάντα λέω για την ομάδα μου, για τους συνεργάτες μου.

«Δεν τα έχω με σένα, με την άλλη τα έχω. Η δουλειά που κάνει η άλλη δεν είναι σωστή» κατέληξε χαμογελώντας ο Δήμος Βερύκιος.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More