Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Koμάντα και Δράκοι»: Το τέταρτο συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται την Κυριακή στις 22:30

Η νεανική, μεταφυσική ιστορία Κομάντα και Δράκοι που φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη έρχεται κάθε Κυριακή, στις 22:30, στο MEGA.

Η πρωτότυπη σειρά μυστηρίου «Κομάντα και Δράκοι» έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η δράση εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικούς κόσμους, ο ένας είναι στην κρητική παράδοση και ο άλλος σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Με σεναριακή μαεστρία και κινηματογραφική σκηνοθετική ματιά, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης πλέκει μια πρωτόγνωρη, νεανική, μεταφυσική ιστορία κάθε Κυριακή στις 22.30 στο Mega.

Tι θα δούμε στο τέταρτο επεισόδιο

«Η αρπαγή»

Το χάρισμα του Γιώργου έχει αποκαλυφθεί και διχάζει την ομάδα των Κομάντων. Η Λουλού τον θεωρεί υπερόπλο, ενώ ο Σήφης αρχίζει να τον φοβάται και θέλει να τον διώξουν απο την ομάδα. Η απόφαση όμως είναι δική της, αφού έχει πια αναλάβει την αρχηγία των Κομάντων. Ο Βασίλης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι τα παιδιά πήγαν πάλι στο Άσραμ. Οι αυξανόμενες διενέξεις μεταξύ των χωριανών δεν του επιτρέπουν να επιληφθεί του θέματος.

Σύντομα ανακαλύπτει οτι η κόντρα δύο οικογενειών του χωριού, των Δρακάκηδων και των Καζάκηδων, κρατάει αιώνες και το χωριό, για ακόμα μία φορά, έχει μοιραστεί στα δύο.

Ο Νεκτάριος πείθει τη Ναυσικά να πάνε για σκοποβολή με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Η ‘Ιρις χάνεται μέσα στη σπηλιά του βουνού, αναζητώντας τον Μπάμπα Μπομπ και έρχεται αντιμέτωπη με το αόρατο τέρας στη «φωλιά» του. Δράκοι χρησιμοποιούν ξανά τις δυνάμεις του Ντόντου για να ληστέψουν ένα πολύτιμο κειμήλιο, ένα τουφέκι από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης. Όμως, ο Δρακο-Μιχάλης δεν έχει αποκαλύψει ολόκληρο το σχέδιό του: προς έκπληξη όλων, απαγάγει την ιδιοκτήτρια του ιστορικού όπλου, Μαριάννα Καλογρίδη. Τα Κομάντα επιστρέφουν στην παράγκα της Βενετίας και κάνουν μια ανατριχιαστική ανακάλυψη στο νεκροταφείο του Άη-Γιώργη.

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.