Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019, επίδομα ενοικίου & προνοιακά επιδόματα: Δείτε πότε καταβάλλονται!

0 64

Καθώς διανύουμε τον μήνα Οκτώβριο και πλησιάζουμε ήδη προς τα μέσα του, οι δικαιούχοι διαφόρων επιδομάτων αναμένουν τις πληρωμές τους.

Τα περισσότερα επιδόματα καταβάλλονται στους λογαριασμούς των ασφαλισμένων προς τα τέλη του μήνα, όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019, με το επίδομα ενοικίου, αλλά και με τα προνοιακά επιδόματα. Οπως κάθε μήνα, λοιπόν, έτσι κι αυτόν, το neolaia.gr σας παρουσιάζει έναν πλήρη οδηγό με τις ημερομηνίες καταβολής των επιδομάτων.

Πότε θα πληρωθεί το ΚΕΑ, το επίδομα ενοικίου και τα προνοιακά επιδόματα;

-Το ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 αναμένεται να καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων του μεταξύ 24 και 25 Οκτωβρίου.

Το ΚΕΑ Οκτωβρίου 2019 θα πληρωθεί στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου.

Όπως και κάθε άλλη φορά, η πληρωμή του ΚΕΑ Σεπτεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στον λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Σημειώνουμε επίσης ότι η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) παραμένει ακόμα ανοιχτή (keaprogram.gr), ώστε οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

-Για τα Προνοιακά επιδόματα Οκτωβρίου 2019 εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 12 εκατ. ευρώ, σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να επιχορηγηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης για παροχές σε ανασφάλιστους υπερήλικες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα προνοιακά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου 2019 αναμένεται να καταβληθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τους, ανάμεσα στις 24 και τις 25 Οκτωβρίου 2019.

-Το Επίδομα ενοικίου μηνός Οκτωβρίου θα καταβληθεί επίσης ανάμεσα στις 24 και 25 Οκτώβρη, σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου 2019 και αυτή έχει εγκριθεί.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More