Καταδύσεις στο ναυάγιο του Τιτανικού από… 100.000 δολάρια

0 32

Η βύθιση του Τιτανικού στις 15 Απριλίου 1912 αποτελεί το πιο διάσημο ναυτικό δυστύχημα στην ιστορία της παγκόσμιας ναυσιπλοΐας με περισσότερους από 2.000 ανθρώπους να χάνονται στον παγωμένο βόρειο Ατλαντικό.Τιτανικού

Το ναυάγιο ανακαλύφθηκε από τον Robert Ballard πριν από περίπου 32 χρόνια, ενώ έδωσε την αφορμή για τη δημιουργία της διάσημης ταινίας με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ.

Πλέον, όμως, μία καναδική ταξιδιωτική εταιρεία, μπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε όσους τολμηρούς κι… ανοιχτοχέρηδες επιθυμούν να επισκεφθούν σε απόσταση αναπνοής το διάσημο ναυάγιο, καθώς διοργανώνει κρουαζιέρες, που μεταξύ των άλλων παροχών, περιλαμβάνεται κι η κατάδυση στο σημείο του ναυαγίου.

Η εταιρεία Blue Marble Private’s, λοιπόν, παρουσίασε τον σχεδιασμό της για μία οκταήμερη κρουαζιέρα στον βόρειο Ατλαντικό, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να καταδυθούν και να βρεθούν λίγα μέτρα από το διασημότερο ναυάγιο της ιστορίας, που βρίσκεται σε βάθος εκατοντάδων μέτρων.

Οι καταδύσεις θα πραγματοποιηθούν με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου μικρο-υποβρυχίου, ενώ η περιήγηση θα λάβει χώρα σε όλη την έκταση του μήκους 269 μέτρων.

Για όλα αυτά απαιτείται εκτός από την απαραίτητη διαχείριση της κλειστοφοβίας κι η διάθεση του -διόλου ευκαταφρόνητου- ποσού των 105.000 δολαρίων κατ’ άτομο, σε μία προσπάθεια να καλυφθεί το κόστος της δημιουργίας και της χρήσης του υπερσύγχρονου υποβρυχίου.

Όσοι πιστοί και τολμηροί προσέλθετε…

gazzetta.gr

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.