Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ανεμοστρόβιλος «σαρώνει» εργοστάσιο στην Καλαμάτα (Βίντεο)

0 228
Τη στιγμή που ένας ανεμοστρόβιλός πλήττει τις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου στην Καλαμάτα, κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος, ενώ το βίντεο με τις σοκαριστικές εικόνες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα και είχε διάρκεια δεκαπέντε δευτερόλεπτα, τα οποία ήταν αρκετά για να προκληθούν μεγάλες ζημιές από στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θουρία.

Αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στην ιστοσελίδα, περιγράφουν ως τρομακτικές τις σκηνές που έζησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Δευτέρας κατά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου και σημειώνουν ότι από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου ατόμου από το εργοστάσιο.

Από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας τη μεγαλύτερη ζημιά υπέστησαν οι αποθηκευτικοί χώροι, ενώ καταστροφές σημειώθηκαν και σε παρκαρισμένα οχήματα που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου.

kathimerini.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More