Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

James Καφετζής, Άννα Μαρία Βέλλη & Νίκος Μπάρτζης στα MAD VMA! Με ποιον γνωστό τραγουδιστή θα συνεργαστούν; | Ράδιο Πόλις 99,4

Οι προετοιμασίες για τα MAD VMA 2021 τρέχουν σε γοργούς ρυθμούς. Η τριάδα φωτιά του φετινού Survivor, o James Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν κερδίσει μία θέση στο εντυπωσιακό σόου στο πλάι ενός διάσημου Έλληνα τραγουδιστή. Ειδικότερα, οι τρείς τους θα εμφανιστούν επί σκηνής μαζί με το Stan και οι πρόβες συνεχίζονται ακάθεκτα.

Για την ακρίβεια, ο Stan μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα στιγμιότυπο από την πρόβα τους, δίνοντας μας μία γεύση για το νούμερο που ετοιμάζουν όλοι μαζί. Οι τέσσερις τους βρίσκονται πάνω στην σκηνή, ντυμένοι casual αλλά με ιδιαίτερη στυλιστική άποψη, και ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Ο Stan ανέβασε την φωτογραφία από προτροπή ενός ακολούθου, ο οποίος δήλωσε πως περιμένει πυρετωδώς την εμφάνιση του στα MAD VMA. Ο αγαπημένος τραγουδιστής του απάντησε μέσω της φωτογραφίας, συνοδευόμενης από το σχόλιο: “Κάτι ξέρεις”.

Πηγή: yupiii.gr

Προηγούμενο άρθροSurvivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τη μεγάλη ανατροπή

loading...