Η καθημερινή σου ενημέρωση!

J2US – Δέσποινα Βανδή: Θετική στον κορονοϊό – Αυτός θα είναι στη θέση της

Ολοένα και περισσότεροι καλλιτέχνες έχουν νοσήσει από κορονοϊό, μιας κι η επέλασή του είναι ασταμάτητη. Ανάμεσα σε αυτούς κι η Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι μία από τους κριτές του J2US.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια που για ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του J2US, παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένη και φροντίζει να είναι πάντα πολύ προσεκτική τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, τελικά νόσησε. Από τη στιγμή που το έμαθε, η Δέσποινα Βανδή φρόντισε να ενημερώσει όλα τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή και έχει μπει σε καραντίνα.

Μετ’ εμποδίων αλλά με πολλές εκπλήξεις θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Just the 2 of Us. Τα απανωτά κρούσματα Covid φέρνουν πολύ λαμπερές ενισχύσεις στο σόου και ο Νίκος Αλιάγας θα είναι μια από αυτές!

Όχι μόνο δεν θα τιναχτεί στον αέρα ο τελικός του Just the 2 of Us αλλά πιθανότατα θα δούμε ακόμα περισσότερες ανατροπές από ότι και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης θα είχε κατά νου.

Ο Νίκος Αλιάγας στον τελικό του Just the 2 of Us
Θυμίζουμε ότι παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας ο Covid χτύπησε την πόρτα και του J2US. O Χάρης Βαρθακούρης ήταν μόνο η αρχή αφού τα κρούσματα, εντός του σόου, έφτασαν διψήφιο αριθμό, θέτοντας ερωτήματα ακόμα και την πραγματοποίηση του τελικού.

Τη θέση της Δέσποινας Βανδή στην κριτική επιτροπή του Just the 2 of Us, θα καλύψει ο Νίκος Αλιάγας. Δεν θα είναι όμως ο μοναδικός ρόλος με τον οποίο θα τον δούμε στον τελικό αφού ο γνωστός παρουσιαστής αναμένεται να τραγουδήσει κιόλας! Θυμίζουμε ότι ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 1 Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.