Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΗΠΑ: Γίνονται συνεχώς παραβιάσεις από…εξωγήινους!

Μπορεί η NASA να… ψάχνει μονίμως για ζωή στους άλλους πλανήτες, ωστόσο αξιωματούχος στις ΗΠΑ υποστηρίζει πως κάθε μήνα στον εθνικό εναέριο χώρο «εισβάλλουν» Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, τα γνωστά ΑΤΙΑ (UFO).

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αξιωματούχου στην εφημερίδα Washington Post, τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα εντοπίζονται στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ όχι μία και δύο, αλλά αρκετές φορές κάθε μήνα από το 2014.

Ο αξιωματούχος δεν έδωσε λεπτομέρειες για τα όσα υποστηρίζει και ανέφερε πως το αμερικανικό Ναυτικό δεν επιθυμεί να γνωστοποιήσει περισσότερες πληροφορίες.

Παρ’ όλα αυτά, έκανε λόγο για «ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα» κάθε μήνα στις ΗΠΑ.

«Τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει αναφορές για εισβολές μη εξουσιοδοτημένων ή μη αναγνωρισμένων αεροσκαφών σε αρκετές περιοχές οι οποίες τελούν υπό τον έλεγχο του στρατού ή σε απομακρυσμένους εναέριους χώρους», είπε ο αξιωματούχος και συμπλήρωσε: «Το Ναυτικό βελτιώνει και οριστικοποιεί τη διαδικασία ώστε τέτοιες πληροφορίες να μεταφέρονται απευθείας στις αρμόδιες Αρχές».

Από το 2017 το αμερικανικό Ναυτικό εργάζεται προκειμένου να βρεθεί η «φόρμουλα» και να μεταφέρονται οι πληροφορίες απευθείας στις αρμόδιες Αρχές. Αφορμή στάθηκαν οι πληροφορίες για τον εντοπισμό παράξενων στρογγυλών αντικειμένων στον ουρανό που έμοιαζαν με εξωγήινα αεροσκάφη.

Για την ιστορία, ήδη από το 2004 αεροσκάφη του αεροπλανοφόρου Νίμιτς είχαν καταδιώξει αρκετές φορές UFO, σύμφωνα πάντα με αναφορές, στην Χερσόνησο Μπάχα της Καλιφόρνια. Οι πιλότοι των αεροσκαφών έκαναν τότε λόγο για σκάφη που εντόπισαν με μυστηριώδη τεχνολογία.

«Κάποια στιγμή, καταλήξαμε να παρακολουθούμε αρκετά αντικείμενα», σημείωσε ο υπαξιωματικός Gary Voorhis σε κατάθεσή του για το περιστατικό. «Κινούνταν με απίστευτες ταχύτητες, σε απίστευτες γωνίες και τροχιές και τελικώς αποχώρησαν πολύ γρηγορότερα από τα ραντάρ μας (σ.σ μπορούσαν να τα εντοπίσουν)», περιέγραψε.

Πλέον αναμένεται να ενημερωθεί το Κογκρέσο για τις αναφορές και να αποφασιστεί αν θα πρέπει να γίνει ενδελεχής έρευνα. Από την πλευρά τους, πολλά είναι τα μέλη του Κογκρέσου που ζητούν να γίνει έρευνα και αυτό διότι υπάρχουν εκατοντάδες αναφορές από το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ για την ύπαρξη μυστηριωδών αντικειμένων στον ουρανό.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More