Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ιδιοκτήτης καταστήματος βρεφικών ειδών πλήρωσε “χρυσάφι” την παραγγελία πελάτη

5

Μία απίστευτη περίπτωση απάτης, στη Θεσσαλονίκη, κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 30χρονος Έλληνας πλήρωσε με πλαστό έγγραφο εμβάσματος τράπεζας, για παραγγελία παιδικού καροτσιού από κατάστημα βρεφικών ειδών.

Στη συνέχεια εξαπάτησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος λέγοντας ότι το ποσό της μεταφοράς ήταν κατά 2.000 ευρώ μεγαλύτερο της αξίας που έπρεπε να καταβάλει, με τον ιδιοκτήτη να καταλήγει να του επιστρέφει τα χρήματα!

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Ανάληψης σε βάρος 30χρονου Έλληνα, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον Οκτώβριο του 2019, πραγματοποίησε τηλεφωνική παραγγελία παιδικού καροτσιού από κατάστημα βρεφικών ειδών και στη συνέχεια απέστειλε στην επιχείρηση πλαστό έγγραφο εμβάσματος τράπεζας όπου εμφανιζόταν ποσό κατάθεσης, σημαντικά μεγαλύτερο από αυτή της αξίας του καροτσιού αναφέροντας την εκ παραδρομής κατάθεση του μεγαλύτερου ποσού. Με τον τρόπο αυτό, ο 30χρονος έπεισε τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στην υποτιθέμενη διαφορά.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More