Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η ζωή είναι το πιο πολύτιμο δώρο: Το εξαιρετικό και πολυβραβευμένο βίντεο που το αποδεικνύει

0 11

Ταινία μικρού μήκους – Ζωή: Μια ταινία 4 μόλις λεπτών, έχει συμμετάσχει σε πάνω από 180 διεθνή φεστιβάλ και κέρδισε περισσότερα από 50 βραβεία. Πρόκειται για μια παραγωγή που μιλάει για το υπέροχο δώρο της ζωής. Στους δημιουργούς του βίντεο, άνηκαν και δύο μαθητές, οι οποίοι προσλήφθηκαν αμέσως από την Disney.

Ταινία μικρού μήκους – Ζωή: Οι συντελεστές του βίντεο και η αντίδραση από την Disney, όταν το είδαν

Πρόκειται για μια παραγωγή του «Institute of Animation, Visual Effects and Digital Postproduction», που εδρεύει στο Ludwigsburg της Γερμανίας. Όταν οι άνθρωποι της Ντίσνεϊ είδαν την ταινία, προσέλαβαν δύο από τους μαθητές που συμμετείχαν στη δημιουργία της. Τον Jacob Frey (σκηνοθέτη, συγγραφέα, animator) και Markus Kranzler (φωτισμό και απόδοση).

Ταινία μικρού μήκους – Ζωή: Η υπόθεση του έργου

Η ζωή είναι το πιο όμορφο και πολύτιμο δώρο! Αυτό το εξαιρετικό βίντεο, καταφέρνει να το αποδείξει!

Το βίντεο ξεκινά με μια μαμά, η οποία δίνει στον μικρό της γιο ένα ανέλπιστο δώρο. Το δώρο όμως, δεν το εκτιμά ιδιαίτερα το αγόρι. Στο τέλος όμως του βίντεο, ανακαλύπτει ότι το δώρο της μαμάς του, ήταν τελικά πραγματικά πολύτιμο. Το μικρό αγόρι έχει αποκτήσει έναν πραγματικό φίλο για μια ζωή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More