Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η τσουλήθρα του τρόμου που την έκλεισαν μετά από μόλις 24 ώρες

0 174

Η αρχική σκέψη ήταν σωστή, η εκτέλεση όμως λανθασμένη. Οι υπεύθυνοι της πόλης Estepona, στην ισπανική Costa del Sol δημιούργησαν αυτή την τρομακτική τσουλήθρα με σκοπό να «γλιτώσει» τους πολυάριθμους τουρίστες αλλά και τους κατοίκους της πόλης από ένα 10λεπτο περπάτημα, ενώνοντας δύο δρόμους σε διαφορετικό υψόμετρο.

Οι κατασκευαστές όμως αντί να δώσουν προτεραιότητα στον παράγοντα ασφάλεια έδωσαν στον παράγοντα διασκέδασης με αποτέλεσμα η τσουλήθρα να κλείσει μόλις ένα 24ωρο αφότου άνοιξε, λόγω αναφορών για ατυχήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βρετανικού Guardian, η τσουλήθρα έχει μήκος 38 μέτρα, είναι φτιαγμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, και φημολογείται ότι είναι η μεγαλύτερη της Ισπανίας. Όσο για την κλίση της, αυτή κυμαίνεται στις 32-34 μοίρες, γεγονός που συμβάλλει στην ανάπτυξη πολύ μεγάλης ταχύτητας από όσους επιχειρούν να την χρησιμοποιήσουν, χωρίς να ακολουθούν τις οδηγίες των κατασκευαστών.

Τα εγκαίνια της τσουλήθρας έγιναν την περασμένη Πέμπτη και δεν ήταν λίγοι οι τολμηροί που έσπευσαν να την δοκιμάσουν.

Ωστόσο βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν κόσμο να… εκτοξεύεται από την άκρη της τσουλήθρας τουλάχιστον δύο μέτρα πάνω στην άμμο.

«Οι φωτογραφίες στα social media αφορούν σε ένα μεμονωμένο περιστατικό» αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση του Συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι «πάνω από χίλια άτομα χρησιμοποίησαν την τσουλήθρα την Πέμπτη χωρίς να συμβεί κάποιο ατύχημα».

Την άποψη αυτή δεν δείχνουν να συμμερίζονται πολλοί χρήστες στα social media, που θεωρούν την τσουλήθρα άκρως επικίνδυνη.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More