Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Τραγική Αλήθεια Πίσω από τη Μάνα του Μωρού

0 36

Νεκρό Βρέφος στο Αίγιο: Μια 30χρονη γυναίκα πήγε  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία. Μετά από έρευνα της αστυνομίας φέρεται να γέννησε και να πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών.

Νεκρό Βρέφος στο Αίγιο: Η έρευνα της αστυνομίας

Στον ιατρικό έλεγχο που έγινε στη γυναίκα, διαπιστώθηκαν επιπλοκές μετά από γέννα.

Άγνωστο παραμένει το αν το βρέφος ήταν εν ζωή όταν η μητέρα του το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων.

Το βρέφος βρέθηκε στην περιοχή του συνοικισμού Πλαστήρα.

Είχε προηγηθεί ανώνυμο τηλεφώνημα χθες (17/04) στην Αστυνομία, με την πληροφορία ότι μητέρα πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» μετέβησαν στο σπίτι της 30χρονης η οποία αρνήθηκε ότι έχει γεννήσει και δεν ακολούθησε η σχετική έρευνα.

Όμως, μετά από αρκετές ώρες, η γυναίκα υπέστη αιμορραγία και εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι πριν λίγες ώρες όντως είχε γεννήσει.

Τότε οι άνδρες της Ασφάλειας, έψαξαν εξονυχιστικά τους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή και βρήκαν το μωρό νεκρό μέσα σε σακούλα.

Η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Νεκρό Βρέφος στην Πετρούπολη – Νεκρό Βρέφος στη Νέα Σμύρνη

Το 2018 άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις είχαν συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Η 19χρονη στην Πετρούπολη που πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών αμέσως μετά τη γέννα και η 22χρονη στη Νέα Σμύρνη που πέταξε το βρέφος της στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More