Η Ταινία Bird Box μας Προετοιμάζει για την Τεχνολογία 5G

Γράφει ο Σπύρος Μακρής – Πολλοί έχουν σπεύσει να επαινέσουν την ταινία του Netflix, «Bird Box», μια προσαρμογή του μυθιστορήματος από τον Josh Malerman, για την ενδιαφέρουσα πλοκή και το σασπένς της.

Ωστόσο, είναι ένα παράδοξο σενάριο που ουσιαστικά κρύβει πολλά μυστικά και μηνύματα, όπως σιγά-σιγά αρχίζουν να ισχυρίζονται διάφοροι συνωμοσιογράφοι.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να αντιπροσωπεύει αυτό που έρχεται στην ανθρωπότητα με τη νέα τεχνολογία 5G.

Θα προσπαθήσουμε να μην αποκαλύψουμε την πλοκή ή την υπόθεση αυτής της εξαιρετικής ταινίας, ωστόσο είναι δύσκολο να μην αναφερθούμε σε μία μυστηριώδη δύναμη που προκαλεί μαζικές αυτοκτονίες σε όλο τον κόσμο.

Δεν πρόκειται, όμως για κάποιον ιό που τις προκαλεί, ούτε για βακτήρια, ούτε για ζόμπι. Μία «δαιμονική δύναμη», θα μπορούσαμε να πούμε, ενεργοποιεί ένα θανατηφόρο ένστικτο αυτοκτονίας.

Πολλοί έχουν συνδέσει αυτή την «μυστηριώδη δύναμη» με έναν προάγγελο του μέλλοντος, την οποία δημιουργεί το HAARP, ή η τεχνολογία 5G. Ωστόσο, δεν υπάρχουν τέτοιοι υπαινιγμοί στο έργο.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να μείνει κάποιος ασφαλής. Τα πουλιά δεν επηρεάζονται από την αλλόκοτη «δύναμη» ή τις «διαβολικές συχνότητες» , ενώ παράλληλα είναι τα μόνα ικανά να ανιχνεύσουν αυτά τα κύματα και αναστατώνονται όταν πλησιάσει αυτή η συχνότητα. Σε αντίθεση με την πραγματικότητα ότι τα πουλιά πεθαίνουν όταν εκτεθούν στην τεχνολογία 5G, σύμφωνα με ισχυρισμούς.

Από την άλλη, οι ψυχικά ασθενείς μπορούν να «κοιτάζουν» την «μυστηριώδη δύναμη», χωρίς τάσεις αυτοκτονίας.

Υποστηρίζεται, ότι η ταινία προσπαθεί να προετοιμάσει τις μάζες για να αντιμετωπίσουν την τεχνολογία 5G με όλες τις συνέπειές της, «όπως αν ξαφνικά αρχίσουν να αυξάνονται τα ποσοστά αυτοκτονιών σε όλο τον κόσμο, θα είναι εύκολο να κατηγορήσει κάποιος μυστηριώδη πρόσωπα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κύματα με την ίδια ισχύ ως όπλο ηλεκτρομαγνητικών παλμών ικανά να προκαλέσουν το άγχος, την κατάθλιψη, την άνοια και να οδηγήσουν στην αυτοκτονία».

Άραγε, τι πιθανότητες έχουν να ισχύουν όλα αυτά; Ποια είναι η γνώμη σας; Έχετε ήδη δει την ταινία; Αφήστε μας το σχόλιό σας παρακάτω.

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Bird Box Invisible demons, HAARP and 5G technology

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.