Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η σύντροφος του γιου μου είναι χήρα με δυο μικρά παιδιά. Δεν θέλω να την παντρευτεί. Έχω άλλα όνειρα για εκείνον

0 155

Είμαι 55 ετών και ο γιος μου 37. Είναι μοναχογιός και μοναχοπαίδι και τον μεγάλωσα μόνη μου με πολύ κόπο και βάσανα. Παρόλα αυτά του έδωσα τις σωστές βάσεις και τον έκανα γιατρό και μάλιστα πολύ καλό.

Εκτός από πετυχημένος είναι και πολύ ωραίος. Είμαι περήφανη γι’ αυτόν και τον καμαρώνω. Είχε πάντα πολλές κατακτήσεις και από δίπλα του πέρασαν πανέμορφες γυναίκες, κανονικά μοντέλα, αλλά καμία σχέση δεν οδήγησε σε γάμο. Συμφωνούσα πάντα μαζί του ότι οι γυναίκες αυτές δεν έκαναν για εκείνον. Ο γιος μου έχει άλλο επίπεδο, άλλη κουλτούρα, δεν θα πέσει τόσο χαμηλά να παντρευτεί τη μία που το παίζει μοντέλο ή την άλλη που δεν έχει 2ο βρακί.

Πριν από ένα χρόνο έκανε σχέση με μία γυναίκα που απ’ ότι έμαθα μόλις ένα μήνα πριν (μου το κράταγε κρυφό γιατί ήξερε τί θα γινόταν αν το μάθαινα) είναι χήρα με δύο παιδιά. Αυτή τη σχέση από την αρχή τη μίσησα σε σημείο που παρακάλαγα να γυρίσουν οι μοντέλες και όλες αυτές. Τι δουλειά έχει ο γιος μου με μία χήρα και με δύο παιδιά; Δεν μου άρεσε αυτή η σχέση και του το είπα ξεκάθαρα. Από την άλλη έλεγα, πόσο θα αντέξει η σχέση αυτή; Θα τελειώσει μία δυο όπως όλες οι προηγούμενες και θα είναι ξανά ελεύθερος και ωραίος για κάποια της ποιότητός μας.

Το Σάββατο μου ανακοίνωσε ότι παντρεύονται! Ένιωσα λες και έπαθα ηλεκτροπληξία. «Μα καλά σανό έχεις στο κεφάλι σου; Τι πας να κάνεις; Έχεις σκεφτεί σε τι διαδικασία πας να βάλεις τον εαυτό σου; Είσαι σοβαρός;» του είπα. Εκείνος όμως είναι κάθετος. Είναι ερωτευμένος μαζί της και θέλει να την παντρευτεί!

Μα για όνομα Του Θεού. Ούτε που την έχω γνωρίσει και ούτε θέλω. Τι δουλειά έχει αυτή με το γιο μου; Τόσοι χωρισμένοι και χήροι υπάρχουν να τα βρούνε μία χαρά, το γιο μου βρήκε; Αλλά βέβαια έτσι κάνετε οι περισσότερες. Ξεφορτώνεστε τον πρώτο με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο και μετά βρίσκετε το κορόιδο εκείνο που θα του φορτώσετε τα παιδιά σας για να μεγαλώσουν πλουσιοπάροχα. Ο γιος μου όμως δεν έχει καμία δουλειά με αυτή τη γυναίκα. Δεν είναι η κότα που γεννά τα χρυσά αυγά. Έχει νιάτα, ομορφιά και μία στρωμένη καριέρα.

Κατανοώ ότι η γυναίκα αυτή είναι χήρα. Δεν το επεδίωξε. Της τα έφερε και εκείνης η ζωή λίγο ανάποδα αλλά αυτό δεν της δίνει το δικαίωμα να παίρνει τον γιο μου ή τους γιους τόσων άλλων αθώων, ανυποψίαστων γυναικών.

Αυτός ο γάμος δεν θα επιτρέψω να γίνει. Έχω μάθει τόσα χρόνια να είμαι μαχήτρια. Αν θέλει η κυρία αυτή σπόνσορα, να βρει άλλον και όχι το γιο μου. Εγώ άλλα όνειρα είχα για εκείνον. Δεν θα την αφήσω να μπει σφήνα και να μου τα χαλάσει όλα. Τα παιδάκια της, καλά να είναι, να βρουν άλλο να φωνάζουν μπαμπά. Δεν είναι ο γιος μου εκείνος που θα τα μεγαλώσει, θα τα σπουδάσει και θα τα προικίσει. Μία χαρά είναι ικανός να κάνει δικά του παιδιά που θα είναι αίμα του.

Όσες πήρατε διαζύγιο ή είστε χήρες καλό θα ήταν να ψάχνετε άτομα της ίδιας κατάστασης με σας. Οι νέοι, ελεύθεροι και πετυχημένοι άντρες σαν το γιο μου δεν είναι για τα μούτρα σας!

Κα Δέσποινα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More