Η συγκλονιστική περιγραφή του για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του (video)

5

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και την οικειοθελή του αποχώρηση από το MasterChef, μίλησε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη, ο Σταμάτης Κωβαίος.

Αρχικά αναφέρθηκε στην απόφασή του να φτιάξει οικειοθελώς ένα κακό πιάτο, ώστε να αποχωρήσει αφού του έλειπε η οικογένειά του πολύ, ενώ αποκάλυψε ότι και η συμπεριφορά του Τάσου τον ενόχλησε, χωρίς να επεκταθεί.

Μάλιστα, στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η γυναίκα του ήταν αυτή που δήλωσε συμμετοχή στη μαγειρική εκπομπή και κάπως έτσι ταξίδεψε στον κόσμο του MasterChef, ενώ τόνισε ότι εκείνη έκανε τη δήλωση όσο αυτός εργαζόταν στη Νάξο. Η σύζυγός του απλώς του το ανακοίνωσε μια μέρα πριν μπει.

Ο Σταμάτης μίλησε στην παρουσιάστρια για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, την κολπική μαρμαρυγή, κι αυτό αποτέλεσε ένα κίνητρο για να κυνηγήσει το χρηματικό έπαθλο.

Ο ίδιος αποκάλυψε πότε ακριβώς του προέκυψε, ενώ ακόμη τόνισε στην οικοδέσποινα της εκπομπής ότι και στην εφηβεία του έκανε 7 χειρουργεία λόγω σκωληκοειδίτιδας απέχοντας μάλιστα από το σχολείο του για ένα διάστημα.

 

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time