Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η «σκοτεινή» ιστορία τους και τα 4 πτώματα γυναικών[photos]

Η «σκοτεινή» ιστορία στον δρόμο για τον κόλπο του Μεξικού – Πώς εξαφανίστηκαν 30 γυναίκες – Τι ψάχνουν οι Αρχές

Στην πολιτεία του Τέξας και πιο συγκεκριμένα στον διαπολιτειακό δρόμο 45, που οδηγεί στον κόλπο του Μεξικού, υπάρχουν απέραντες εκτάσεις από ελώδεις βοσκότοπους, ανάμεσα τους και μία περιοχή γνωστή με το όνομα Λιγκ Σίτι. Πρόκειται για μία έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων, που παλιότερα είχε κοιτάσματα πετρελαίου.

Οι κάτοικοι του νοτιοανατολικού Τέξας έχουν δώσει στην περιοχή το όνομα «Τα Χωράφια του Θανάτου». Και αυτό γιατί από το 1984 έως το 1991 βρέθηκαν συγκεντρωμένα τα σώματα και τα οστά από τέσσερις νεαρές γυναίκες, τα οποία ήταν θαμμένα πρόχειρα.

Η αρχή έγινε όταν ένας σκύλος έφερε στο σπίτι του αφεντικού του ένα κρανίο. Στη συνέχεια δύο νεαρά αγόρια, αναβάτες μοτοσυκλετών, βρήκαν ένα δεύτερο πτώμα. Το τρίτο πτώμα το εντόπισε η αστυνομία, ενώ το τέταρτο το ανακάλυψαν δύο άνθρωποι που έκαναν ιππασία. Την ίδια στιγμή ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι παρέμεναν άφαντοι.

Αξίζει να σημειωθεί στον συγκεκριμένο δρόμο έχουν εξαφανιστεί συνολικά 30 γυναίκες.

Δείτε τι συνέβη στα «Χωράφια του Θανάτου»:

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More