Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Νικόλ σε μια κρίση ειλικρίνειας, εξοργίζει τη Μαργκώ και την ωθεί να παρεκτραπεί!

85

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 παρακάτω:

Η αναχώρηση της Μάρθας για τον Πειραιά, με σκοπό να ανακαινίσει το σπίτι επιβεβαιώνει τους φόβους του Παύλου πως αυτή τη φορά η Μάρθα θα φύγει για τα καλά από την Αίγινα. Το τραύμα της Τατιάνας είναι διαμπερές και ο Σέκερης με την Αθηνά τρέχουν στο πλάι της. Η Όλγα, βαθιά πληγωμένη από την απουσία της Λήδας, ξεσπά στον Στέφανο. Ικετεύει την Άννα να μεσολαβήσει να γυρίσει το παιδί σε εκείνη, αλλά ο Αλέξανδρος είναι ανένδοτος. Ο Ορφέας παραδέχεται στη Χριστίνα πως έχει ένα παιδί, αλλά αρνείται να της πει λεπτομέρειες. Ο Χάρης πιάνει τον Σωκράτη να του λέει ψέματα, που όμως δεν θυμάται ούτε ο ίδιος καθώς το μυαλό του, τού παίζει παιχνίδια. Η Όλγα νηφάλια πια συνειδητοποιεί πόσο άδικα φέρθηκε στον Στέφανο. Ο Νικόλας αποφασίζει να ερευνήσει το παρελθόν της Μαργκώ και το όνομα της Πιλάρ Μολίνα έρχεται στην επιφάνεια. Η Τατιάνα θα δεχτεί μια απροσδόκητη επίσκεψη..

Ο Πέτρος δίνει στον Νικόλα τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την Πιλάρ Μολίνα και εκείνος επιδιώκει να την συναντήσει. Η Όλγα συνειδητοποιεί πως η αγάπη της για την Λήδα και τον Στέφανο είναι πάνω απ’ το αλκοόλ κι αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή. Η Μαργκώ ψάχνει παντού τον Τόνυ, μη γνωρίζοντας για το ταξίδι του στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, η Τατιάνα και ο Τόνυ νιώθουν αμήχανα στη συνάντησή τους, ενώ εκείνη συνειδητοποιεί πως δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμα. Ο Θεοχάρης, η Βέρα και η Άννα περνούν άλλη μια μέρα αγωνίας στο πλευρό της Αμαλίας, ενώ η διαδικασία της επαναφοράς της ξεκινά. Όταν οι γιατροί τους ειδοποιούν ότι μπορούν να την δουν, η Άννα τρέχει πρώτη κοντά της. Η Νικόλ σε μια κρίση ειλικρίνειας, εξοργίζει τη Μαργκώ και την ωθεί να παρεκτραπεί..

Τατουάζ: Λουτρό αίματος! Ο Ορφεάς το σκάει από το ψυχιατρείο και σκορπάει τον θάνατο!

Ο Ορφέας από την πρώτη στιγμή πιστεύει ότι η θέση του είναι έξω από το ψυχιατρείο και η αποστολή του να «καθαρίσει» κάποιους ακόμα που «μολύνουν» την κοινωνία και τον ίδιο. Μετά την απόφαση για τον εγκλεισμό του, το μόνο πράγμα που σκέφτεται είναι πώς να βγει από εκεί. Και το καταφέρνει!

*Aπό την Μαρία Μεταξητινού

Ο Ορφέας ήδη έχει έρθει κοντά με τον Αντώνη και όχι τυχαία, μέχρι που φτάνει η στιγμή να ανοίξει όλα τα χαρτιά του: «Θέλω να με βοηθήσεις να βγώ από το ψυχιατρείο», του λέει και συνεχίζει: «Θέλω να δραπετεύσω, δεν είμαι τρελός για να βρίσκομαι εδώ» και για μια ακόμα φορά του ζητά να τον βοηθήσει στο σχέδιό του. Ο Αντώνης όμως απαντάει στον Ορφέα ότι δεν είναι διατεθειμένος να γίνει συνεργός στην απόδρασή του, ενώ παράλληλα παίρνει άδεια από το ψυχιατρείο και εξαφανίζεται!

Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας ζητά μια χάρη από τη Χριστίνα που της φαίνεται πάρα πολύ περίεργη, ενώ όταν επιστρέφει στο ψυχιατρείο ο Αντώνης προσπαθεί να τον δελεάσει και να του αλλάξει γνώμη σχετικά με το σχέδιο απόδρασης.

Τελικά ο Αντώνης συμφωνεί να βοηθήσει τον Ορφέα και καταστρώνουν το σχέδιο διαφυγής, το οποίο δεν αργούν να θέσουν σε εφαρμογή. Πολύ γρήγορα ο Ορφέας ολοκληρώνει το σκοπό του και γεύεται και πάλι την ελευθερία..

Μόλις το σκάει από το ψυχιατρείο, βρίσκει καταφύγιο σε ένα ερημικό σπίτι που του παραχωρεί ο Αντώνης και από εκεί αρχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του να εκδικηθεί πρώτα την Ελένη και τον Φίλιππο και μετά όλους όσοι τον καταδίκασαν.

Στο ψυχιατρείο έχει σημάνει συναγερμός και η Μίνα έντρομη ειδοποιεί τον Σέκερη για την απόδραση του Ορφέα: «Πρέπει να προλάβετε, είναι πολύ επικίνδυνος, ετοιμάζεται να σκορπίσει παντού τον θάνατο!». Το ανθρωποκυνηγητό με επικεφαλής την Τατιάνα ξεκινά.

Την ίδια ώρα που ο Ορφέας έρχεται σε επαφή με ένα πρόσωπο-κλειδί, φτάνει και η είδηση ότι το ’σκασε από το ψυχιατρείο και σπέρνει τον πανικό στην οικογένεια Μελά… «Τι θα κάνουμε; Αυτός είναι τρελός, μας έχει βάλει στο μάτι τώρα», αναρωτιέται με αγωνία ο Παύλος, ενώ η Ελένη βρίσκεται στα όρια της νευρικής κρίσης, καθώς τρέμει για τη ζωή της: «Παναγία μου, θα με σκοτώσει», ψελλίζει έντρομη και κλαίει.

Παράλληλα η Χριστίνα, ακολουθώντας τις εντολές του Ορφέα, πάει στο σπίτι του στη Δραπετσώνα κι εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη σε σχέση με τα χρήματα και το χρηματοκιβώτιο που της έχει πει. Ολα έχουν κάνει φτερά. Αμέσως μεταφέρει την είδηση στον Ορφέα ο οποίος γίνεται έξαλλος και μόλις συνειδητοποιεί πως κάποιος τον έκλεψε, ορκίζεται εκδίκηση: «Ο πρώτος που θα καθαρίσω θα είσαι εσύ. Τσογλάνι!».

Ο Ορφέας από την σειρά Τατουάζ στον Alpha

Ο Αλέξανδρος χωρίζει την Αννα και φεύγει από το σπίτι

Η Αννα συνεχίζει να κρατά κρυφό το μυστικό του Τόνυ για τα όπλα από τον Αλέξανδρο, ενώ φτάνει η στιγμή να αποκαλυφθούν όλα από μια γκάφα που κάνει η Νικόλ και μιλά μπροστά στον Αλέξανδρο για το εμπόριο όπλων. Αυτό φτάνει ν’ ανοίξει τον ασκό του Αιόλου για την Αννα, η οποία δεν μπορεί να δικαιολογηθεί μπροστά σε έναν έξαλλο Αλέξανδρο. Ο καβγάς που θα ακολουθήσει ανάμεσα στο ζευγάρι είναι πρωτοφανής και καμία δικαιολογία εκ μέρους της δεν μπορεί να τον ηρεμήσει, που τη θεωρεί συνένοχη σ’ αυτή την υπόθεση: «Τι λες, ρε Αννα; Ηξερες τόσο καιρό και δεν μίλαγες; Γνώριζες όλο αυτό το έγκλημα και το συγκάλυπτες; Ασε με εμένα που με έχεις γραμμένο έτσι κι αλλιώς. Το ξέρεις ότι σε ένα μεγάλο βαθμό είσαι κι εσύ ένοχη;», της φωνάζει και φεύγει. Ο Αλέξανδρος πολύ πληγωμένος παρατάει την Αννα μόνη της και τριγυρνάει στα Μετέωρα όλη νύχτα, μέχρι να πάρει μια απόφαση γι’ αυτό το θέμα που φαίνεται να τον έχει συνταράξει.

Μετά από πολλές ώρες ο Αλέξανδρος, απογοητευμένος από τη στάση της Αννας, της ζητά να χωρίσουν: «Αννα χωρίζουμε, είναι πολύ χοντρό αυτό για να το καταπιώ. Πήγες να σκοτωθείς κι εσύ κι εγώ και τόσος κόσμος πέρυσι το καλοκαίρι εξαιτίας του Τόνυ Νίβεν για τις βρομοδουλειές του. Και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι», της ξεκαθαρίζει.

Η Αννα καταρρακωμένη προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Αλέξανδρο, αλλά αυτός είναι ανένδοτος. Ομως και ο Στέφανος με την Ολγα κάνουν ό,τι μπορούν για να εξομαλύνουν το κλίμα μεταξύ τους, αλλά ούτε ο Αλέξανδρος ούτε η Αννα μιλούν ανοιχτά για την αιτία του χωρισμού τους. Την ίδια ώρα, η Αννα έρχεται σε οριστική ρήξη τόσο με τον Τόνυ όσο και με τη Νικόλ και τους ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να έχει πια καμιά επαφή μαζί τους: «Δεν θέλω ούτε να σας ξέρω. Εξαφανιστείτε από τη ζωή μου. Για άλλη μια φορά με καταστρέψατε», τους λέει.

Μετά από όλα αυτά ο Αλέξανδρος και η Αννα φεύγουν άρον-άρον από τα Μετέωρα και γυρνούν στην Αίγινα, αλλά αντί με ησυχία να τα βρουν, ο Αλέξανδρος δίνει τη χαριστική βολή: «Θέλω διαζύγιο», υποστηρίζει, ενώ παίρνει μια βαλίτσα και φεύγει από το σπίτι, αφήνοντας την Αννα στην απόλυτη απελπισία.

H Άννα από την σειρά Τατουάζ στον Alpha

Ο Αλέξανδρος επιστρέφει στο πατρικό του, δεν δίνει καμία εξήγηση για τον χωρισμό του με την Αννα και απλά ανακοινώνει στην οικογένειά του ότι παίρνει διαζύγιο. Η Αννα βρίσκει παρηγοριά στην Αμαλία, καθώς είναι η μόνη που μπορεί να της εκμυστηρευτεί τι πραγματικά έγινε. Η Αμαλία που την ακούει να σπαράζει, τρέχει κοντά της. Ο Παύλος θορυβημένος από τη σοβαρότητα της κατάστασης ειδοποιεί τον Θεοχάρη ότι τα παιδιά τους χωρίζουν και αμέσως ο Θεοχάρης πιέζει την Αννα για απαντήσεις, εκείνη όμως δεν του λέει τίποτα για τα αίτια του χωρισμού.

Ο Αλέξανδρος χωρίς να χάσει καιρό πάει στην αστυνομία και καταθέτει στην Τατιάνα όλα όσα έμαθε από την Αννα, αλλά εκείνη τον συμβουλεύει να κρατήσει το στόμα του κλειστό μιας και η αστυνομία έχει γνώση για το εμπόριο των όπλων.

Ο Παύλος επιχειρεί να μάθει μέσω Αννας τι έχει μεσολαβήσει και χωρίζουν με τον Αλέξανδρο, αλλά και εκείνη δεν του δίνει καμία εξήγηση. Το ίδιο κάνει και ο Αλέξανδρος που αρνείται να δώσει εξηγήσεις στον Θεοχάρη και τη Βέρα. Η Αννα προσπαθεί απελπισμένα να πείσει τον Αλέξανδρο να την ακούσει, αλλά εκείνος κρατά αποστάσεις, μέχρι που μαθαίνει για την απόδραση του Ορφέα.

Ο Αλέξανδρος πλέον ανησυχεί και για την Αννα ότι Ορφέας μπορεί να την έχει βάλει στο στόχαστρο και της προτείνει να μείνει μαζί της σε φιλικό επίπεδο, για να νιώθει ασφάλεια. Η Αννα όμως δεν αντέχει τον οίκτο του: «Δεν θέλω να με λυπάσαι. Να μ’ αγαπάς θέλω», του λέει, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Η κοπέλα μετακομίζει στο σπίτι του Σέκερη που ζει μαζί με τη μητέρα της, η οποία προσπαθεί να την παρηγορήσει, και μαζί με την Αθηνά επιχειρούν να την πείσουν να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες επανασύνδεσης.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More