Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η νέα φωτογραφία της Ρωσίδας νοσηλεύτριας (της πίσω όψης) που έγινε viral

794

Πριν από λίγες μέρες έγιναν viral οι φωτογραφίες μιας νοσηλεύτριας η οποία φορούσε διάφανη στολή κατά την διάρκεια της φροντίδας ασθενών με κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, η Nadia που εργάζεται σε νοσοκομείο της Τούλα έμπαινε στους θαλάμους φορώντας την συγκεκριμένη στολή και από κάτω μόνο τα εσώρουχά της.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δήλωσαν ότι θα λάβουν πειθαρχικά μέτρα εναντίον της για παραβίαση των κανόνων, χωρίς να διευκρινίσουν ποια θα είναι η τιμωρία.

Ωστόσο η 23χρονη Ρωσίδα όπως φαίνεται βρήκε αρκετούς υποστηρικτές αφού συνάδελφοί της αλλά και γιατροί ισχυρίστηκαν ότι υπήρχαν ελλείψεις ασφαλών ρούχων για χρήση κάτω από την προστατευτική στολή.

Παράλληλα ξεκίνησε και μια εκστρατεία εναντίον των ασθενών που τραβούσαν φωτογραφίες του προσωπικού σε θαλάμους.

Μάλιστα στο πλευρό της τάχθηκε και πολύς κόσμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει τίποτα, ενώ κάποιοι ανέφεραν πως είπε στους ανωτέρους της ότι ζεσταινόταν πολύ με τα ρούχα και την στολή και έτσι την έβαλε σκέτη, αφού δεν κατάλαβε πως ήταν τόσο διάφανη.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More