Η Μις Υφήλιος 2017 ανέλαβε να πληρώσει τα έξοδα εκπαίδευσης από παραμορφωμένο κοριτσάκι 7 ετών που το έλουσε με οξύ ο μπαμπάς του

0 34

Η Julie Kumari, από την Uttar Pradesh της Ινδίας, απέκτησε εγκαύματα που άλλαξαν τη ζωή της όταν ο πατέρας της την έκαψε σε μια προσπάθειά του τραυματίσει τη μητέρα της με οξύ, το 2013. Το οξύ έκαψε αρχικά τη σύζυγό του και στη συνέχεια προσγειώθηκε στη Julie, η οποία ήταν τότε τεσσάρων ετών, της έλιωσε το πρόσωπο, το λαιμό και το στήθος της με αποτέλεσμα να μη μπορεί ούτε να φάει. Μις Υφήλιος 2017

Immediate bond: Julie Kumari with Miss Universe GB 2017 Anna Burdzy, 25, in Lucknow, India, last week. The beauty queen offered to pay for Julie's schooling after they met

Η 25χρονη Miss Universe, Anna Burdzy, από το Leicestershire, ήταν τόσο συγκινημένη όταν άκουσε την ιστορία της Julie κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Lucknow, στο Uttar Pradesh, την περασμένη εβδομάδα, που δεσμεύτηκε να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται ούτως ώστε να πάει το μικρό κορίτσι στο σχολείο.

Η 31χρονη μητέρα της Julie, Rani Devi, δήλωσε ότι ήταν συγκλονισμένη από τη γενναιοδωρία της Miss Burdzy.

Close: Beauty queen Anna, 25, from Leicestershire, was moved by Julie's harrowing story 

Είπε: “Η Anna είπε ότι προσφέρθηκε να πληρώσει την εκπαίδευσή της. Τι άλλο μπορώ να ζητήσω από τον Θεό; Δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα και τη Miss Anna την έχει στείλει ο Θεός στη ζωή μας.”

Η Anna δήλωσε: “Η ιστορία της Julie με συγκίνησε γι’ αυτό ήθελα μαζί με την οργάνωση Miss Universe της Μεγάλης Βρετανίας να βοηθήσω στην εκπαίδευσή της. Θα παρακολουθώ την πρόοδό της στενά και θα αισθάνομαι περήφανη που θα ξέρω ότι βάλαμε κι εμείς το χεράκι μας για να προχωρήσει αυτό το κορίτσι στη ζωή του.”

Η Julie τραυματίστηκε όταν ο πατέρας της, ο 40χρονος Manish, προσπάθησε να επιτεθεί στην πρώην σύζυγό του Rani και στον νέο σύζυγό της Heera Lal, 35 ετών, την ώρα που κοιμόντουσαν. Όμως, το οξύ βρήκε την κόρη του στο πρόσωπο και της άφησε σοβαρά εγκαύματα.

Treatment: Earlier this year a charity paid for Julie to undergo surgery that her own family could not afford

Το δέρμα γύρω από το λαιμό της κάηκε τελείως αφήνοντας τη Julie ανίκανη να κινήσει το κεφάλι της, κάνοντας οδυνηρές ακόμα και τις πιο απλές κινήσεις, όπως το να φάει, να μιλήσει ή να χαμογελάσει.

Το Ίδρυμα Chhanv, μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθά τους επιζήσαντες από επιθέσεις με οξύ, άκουσε την περίπτωση της Julie και της πλήρωσε τις θεραπείες.

Little princess: Anna allowed Julie to try on her Miss Universe GB crown during the event

Σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε στο Sheroes Hangout Café, η Anna συναντήθηκε με τη Julie και με περισσότερους από 50 άλλους επιζώντες από επιθέσεις με οξύ κατά την διάρκεια της περιήγησής της στην Ινδία.

Η υποστήριξη της Miss Burdzy θα επιτρέψει στη Julie, η οποία είναι σήμερα εγγεγραμμένη σε δημόσιο σχολείο, να πηγαίνει σε ένα κοντινό σχολείο, το οποίο όμως είναι ιδιωτικό.

Charity work: Miss Universe GB Anna Burdzy

Ο Rani  δήλωσε: “Η Julie έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τις σπουδές και συχνά λέει ότι θέλει να πάει σε ένα μεγαλύτερο και καλύτερο σχολείο, αλλά δεν μπορούσα να της το παρέχω. Ζούμε σε ένα απομακρυσμένο χωριό και δεν υπάρχει τίποτα εδώ. Αλλά τώρα αυτή η γυναίκα έχει δώσει στην κόρη μου αυτή την ευκαιρία, δεν ξέρω πώς να την ευχαριστήσω.”

Η Julie θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο τέλος του έτους.

Charity: Anna spent time meeting acid attack survivors during the visit to India last week 

Η Anna, φοιτήτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα πάει στο Λας Βέγκας τον επόμενο μήνα για να εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία στη διοργάνωση του Miss Universe. Θα παρουσιαστεί μαζί με νέες γυναίκες από άλλες 90 χώρες.

Με την επιστροφή της, σχεδιάζει να οργανώσει το δικό της έρανο για την εκστρατεία Stop Acid Attacks στο Leicester.

διαφορετικό

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.