Η Μαργκώ απειλεί τη Νικόλ! «Αν μιλήσεις, θα πεθάνεις»!

128

Ραγδαίες εξελίξεις στην σειρά Τατουάζ στον Alpha!

Δείτε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις από το TV24 παρακάτω:

H Mαργκώ είναι σε πολύ άσχημη θέση καθώς ο Νικόλας βρίσκεται κοντά στην αλήθεια για το εμπόριο όπλων, ενώ οι απειλές που δέχεται από την Πιλάρ και η αρνητική στάση της Νικόλ τη φτάνουν στα άκρα. Η σκληρή γυναίκα ξέρει από φόνους και δεν θα διστάσει να το ξανακάνει για να σώσει τον εαυτό της, τον γιο της και την εταιρεία της.

Η Πιλάρ εκβιάζει ανοιχτά τη Μαργκώ: «Αν δεν μου δώσεις όσα μου χρωστάς θα μιλήσω για όλα όσα ξέρω σχετικά με το εμπόριο όπλων που κάνεις εδώ και χρόνια με τα καράβια σου», της λέει, αλλά η Μαργκώ όπως πάντα δεν θορυβείται από τις απειλές της. Λίγο αργότερα η Πιλάρ επισκέπτεται τον Νικόλα με σκοπό να μιλήσει για όλους και όλα και οι πληροφορίες που του δίνει τον αφήνουν άφωνο.

Ανάμεσα στις σημαντικές πληροφορίες για το εμπόριο όπλων, τού επιβεβαιώνει το γεγονός ότι και ο Τόνυ ήταν μπλεγμένος στις μεταφορές. Αυτό τον ξαφνιάζει πολύ και αποφασίζει να φτάσει αυτή την έρευνα μέχρι τέλους.

Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ προειδοποιεί τη Νικόλ και την απειλεί με τη ζωή της: «Ξέρεις πολύ καλά Νικόλ μου, ότι όποιος προδίδει το Συμβούλιο το πληρώνει με τη ζωή του. Κοινώς αν φύγεις και κυρίως αν μιλήσεις, θα πεθάνεις! Βλέπεις δεν έχεις και πολλές επιλογές», της ξεκαθαρίζει και την τρομοκρατεί ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα, η Μαργκώ μαθαίνει ότι η Πιλάρ συναντήθηκε με τον Νικόλα και μαζί με τον Τόνυ αποφασίζουν ότι πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους: «Πολύ αέρα πήρε αυτή και πρέπει να της τον κόψουμε, δεν νομίζεις;», του λέει και καταστρώνει αμέσως σχέδιο για να τη βγάλει από τη μέση.

Η ηθοποιός Μαργκώ από την σειρά Τατουάζ του Alpha

Αμέσως μετά ο Τόνυ προσπαθεί να προσεγγίσει την Πιλάρ, αλλά δεν καταφέρνει να της πάρει κουβέντα. Παράλληλα, ο Νικόλας μιλάει με τον Τόνυ και η φιλία τους λήγει άδοξα, καθώς ο Νικόλας δεν μπορεί να υποκρίνεται πια μπροστά του και παραδέχεται ανοιχτά πως σκοπεύει να τον κυνηγήσει: «Να ξέρεις ότι τίποτα δεν θα με σταματήσει και θα το φτάσω μέχρι τέλος, ακόμα κι αν κινδυνεύεις να μπεις φυλακή. Λυπάμαι!», παραδέχεται και κλείνει ραντεβού με την Πιλάρ.

Η Πιλάρ φτάνει στην Αθήνα, αλλά δεν εμφανίζεται ποτέ στο ραντεβού της με τον Νικόλα, γεγονός που τον ανησυχεί, καθώς δεν τη βρίσκει πουθενά και πηγαίνει στην αστυνομία να δηλώσει την εξαφάνισή της! Η Νικόλ που φοβάται για τη ζωή της, παλεύει να ξεκόψει από τη Μαργκώ και τα όπλα, αλλά αυτό φαντάζει ακατόρθωτο, ενώ ο Νικόλας πιέζει την Τατιάνα να ερευνήσει την εξαφάνιση της Πιλάρ και πέφτει πάνω σε ένα στοιχείο που θα ανατρέψει τις ισορροπίες…

H Nικόλ του Τατουάζ του AlphaΟ Ορφέας υπόσχεται εκδίκηση και σχεδιάζει την ανατροπή της απόφασης

Ο Ορφέας έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Αντώνη και του μιλά για τη δίκη του που πλησιάζει. Ο Ορφέας στο ψυχιατρείο θέλει, για κάθε ενδεχόμενο, να έχει καλές σχέσεις μαζί του, ενώ ο Μάνος από την πλευρά του είναι απελπισμένος με την αλλοπρόσαλλη στάση του και τη βεβαιότητά του ότι θα αθωωθεί: «Δεν πρόκειται να με καταδικάσουν. Οι δικαστές είναι τίμιοι και ηθικοί άνθρωποι και θα καταλάβουν ότι μόνο καλό έκανα στην κοινωνία. Την καθάριζα από τον βούρκο», ισχυρίζεται και ο δικηγόρος του μένει άφωνος.

Με αφορμή τη δίκη, η Ελένη περνά δύσκολες ώρες καθώς αναγκάζεται να ξαναζήσει όλα αυτά που πέρασε με τον Ορφέα, αλλά και όλοι στην οικογένεια Μελά είναι αναστατωμένοι καθώς φτάνει η ώρα που θα καταθέσουν σαν μάρτυρες κατηγορίας.

Η δίκη του Ορφέα αρχίζει και φτάνει η μέρα να καταθέσουν η Αννα, η Μάρθα και ο Παύλος, ενώ όλοι είναι συγκλονισμένοι από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως. Η Αννα διηγείται τα γεγονότα και μιλά για τις επιθέσεις του Ορφέα εναντίον της. Η Μάρθα είναι συναισθηματικά φορτισμένη και η κατάθεσή της είναι ήπια εναντίον του Ορφέα, ενώ ο Παύλος με μεγάλη οργή ζητά να κλείσουν τον Ορφέα στη φυλακή για πάντα: «Αυτός δεν είναι άνθρωπος, είναι ένα τέρας! Να σαπίσει στην φυλακή», λέει και του έχει ανέβει στο αίμα στο κεφάλι.

Η στιγμή της απολογίας του Ορφέα φτάνει και τους αφήνει όλους άναυδους με τα επιχειρήματά του, το παράλογο σκεπτικό του ότι καθαρίζει τον κόσμο από τη βρομιά. Ομως ανάμεσα στα άλλα που λέει, δίνει και μια «υπόσχεση» στο δικαστήριο στο τέλος της απολογίας του: «Θα αθωωθώ, αυτό είναι σίγουρο. Θα βγω και θα καθαρίσω για πάντα»! Μετά την απολογία του Ορφέα, τον λόγο παίρνει ο Μάνος, αλλά η αγόρευσή του, που κάνει λόγο για διαταραγμένη προσωπικότητα με μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα, δεν θα ικανοποιήσει τον Ορφέα, που για μια ακόμη φορά νιώθει ότι πάει να τον βγάλει τρελό ενώ εκείνος πιστεύει πως έχει τα λογικά του.

Ο Ορφέας γίνεται έξαλλος με την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί ο Μάνος και μετά από έναν μεγάλο καβγά τον απολύει! Η απόφαση του δικαστηρίου να γυρίσει στο ψυχιατρείο φέρνει ανακούφιση στην οικογένεια Μελά και κυρίως στον Σωκράτη, που νιώθει δικαιωμένος από την έκβαση της υπόθεσης. Ο Ορφέας όμως είναι έξαλλος με το αποτέλεσμα, αρνείται να το δεχτεί και αρχίζει να σκέφτεται πώς θα το ανατρέψει…

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.