Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η Λάουρα Νάργες μας αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία και μείναμε με το στόμα ανοικτό!

0 1,425

 Λάουρα Νάργες – «Είναι πολύ γλυκό που μου αφιερώνει τις νίκες του ο Μιχάλης. Τώρα έχει περάσει ένας μήνας και γίνεται πολύ πιο έντονη η απουσία του. Έκλαιγα από πριν φύγει. 10 μέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ έκλαιγα συνεχώς», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του Survivor!

Συνέντευξη για όλα για όλες παραχώρησε η Λάουρα Νάργες στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω». Η Λάουρα μίλησε για το Survivor, τον αγαπημένο της Μιχάλη Μουρούστο, την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου, αν έχει τσακωθεί μ την Ευριδίκη Βαλαβάνη, για την αποφοίητή της αλλά και για το ενδεχόμενο σύντομα να την δούμε νυφούλα.

«Survivor βλέπω κάθε μέρα και βλέπω και τα highlights παρόλο που τα έχω δει όλα την προηγούμενη μέρα. Είναι πάρα πολύ γλυκό που μου αφιερώνει τις νίκες του ο Μιχάλης. Τώρα έχει περάσει ένας μήνας και γίνεται πολύ πιο έντονη η απουσία. Έκλαιγα από πριν φύγει. 10 μέρες από το πρωί μέχρι το βράδυ έκλαιγα συνεχώς» είπε η Λάουρα Νάργες συγκινημένη σε συνέντευξη της στην Τζορτζέλα Κόσιαβα και στο Φτιάξε καφέ να στα πω.

Όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το αν τελικά ο Μιχάλης Μουρούτσος πήρε πολλά χρήματα για να συμμετέχει στο Survivor, όπως φημολογείται, η απάντηση που έδωσε η Λάουρα Νάργες είναι αποστομωτική: «Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι χρήματα παίρνει ο καθένας. Το ξέρει ο καθένας με το λογιστή του και την εφορία του. Το λέω γιατί και για εμάς πέρυσι αυτά έλεγαν με τα χρήματα. Δεν σε αφορά».

«Η Κωνσταντίνα έχει αδυνατίσει πάρα πολύ από την ημέρα που μπήκε. Δεν είμαι άτομο που στηρίζει τις συγκρίσεις γιατί ο καθένας έχει τη δική του αξία και προσωπικότητα», λέει η Λάουρα όταν αναφέρεται η σύγκριση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ σχετικά με την συμφωνία που έκανε η Σπυροπούλου για να μπει στο Survivor, απαντά:

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τι συμφωνία υπάρχει γιατί είναι ανάμεσα σε εκείνη και την εταιρία παραγωγής ή τον ΣΚΑΙ, αλλά από τη στιγμή που το συμφώνησε έτσι, μάγκας δεν είναι;»

Η Λάουρα μίλησε και για το ενδεχόμενο με την επιστροφή του Μιχάλη Μουρούτσου να παντρευτεί. Η Νάργες αποκάλυψε πώς δεν ξέρει αλλά συμπλήρωσε πως είναι μόλις 27 ετών δηλαδή είναι πολύ μικρή για γάμο.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More