Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η γυάλινη γέφυρα σε ύψος που φτάνει τα σύννεφα με το τρικ που κόβει την ανάσα

0 95

Η γυάλινη γέφυρα στο βουνό Taihang της Κίνας είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές στην έτσι και αλλιώς ιδιαίτερη χώρα του «Μέσου Βασιλείου».

Η συγκεκριμένη κατασκευή προσελκύει εκατοντάδες τουρίστες κάθε χρόνο, καθώς εκτός από τη θέα που κόβει την ανάσα, παρέχει και την εκτόξευση της αδρεναλίνης, μιας και στην ουσία όποιος τη διασχίζει νιώθει πως είναι στον αέρα. γυάλινη γέφυρα

Δείτε το βίντεο

Η γυάλινη επιφάνεια επιτρέπει σε όσους την επισκέπτονται να βλέπουν το έδαφος, το οποίο βρίσκεται 1.180 μέτρα πιο κάτω. Ωστόσο οι κατασκευαστές έχουν φτιάξει κάποια σημεία ώστε μόλις πατήσει κάποιος πάνω τους, να δείχνουν και να ακούγονται σαν να σπάνε.

Αρκετά βίντεο έχουν δημοσιευτεί, λοιπόν, δείχνοντας ανέμελους τουρίστες να τη διασχίζουν και μόλις βλέπουν το τζάμι να «σπάει» να πανικοβάλλονται. Όπως ο κύριος στο παρακάτω βίντεο που πήρε την τρομάρα της ζωής του.

Επειδή με το συγκεκριμένο βίντεο έγινε πάταγος, η εταιρία που διαχειρίζεται τη γέφυρα αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, λέγοντας ότι δεν υπήρξε κάποιος κίνδυνος, καθώς η γέφυρα είναι κατασκευασμένη έτσι, προκειμένου να ανεβάζει την αδρεναλίνη των επισκεπτών.

Πηγή : newsbeast.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More