Η ερωτική σχέση δασκάλας- μαθήτριας που έκανε τη δικαστή να μην μπορεί να αποφασίσει

0 6

Την αφοσίωσή της στην πρώην δασκάλα της, η οποία είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης για τις σεξουαλικές επαφές τους, εξέφρασε μία έφηβη από το Οχάιο, δηλώνοντας «εντελώς ερωτευμένη» και ξεκαθαρίζοντας πως δεν ένιωσε ποτέ πίεση για να έρθει κοντά με την πρώην δασκάλα της.

Όπως γράφει η New York Post, η μαθήτρια, που ήταν 17 χρονών όταν είχε σεξουαλικές επαφές το περασμένο καλοκαίρι με την 27χρονη Jennifer Walsh, πρώην δασκάλα στο Sycamore High School στο Σινσινάτι, είπε στο δικαστήριο πως δεν ένιωσε ποτέ να εξαναγκάζεται σε κάποια σεξουαλική πράξη.

«Ξέρω μέσα μου πως είμαι εντελώς ερωτευμένη με αυτή τη γυναίκα, χωρίς αμφιβολία» δήλωσε η μαθήτρια, προσθέτοντας πως η ερωτική τους σχέση ήταν οικειοθελής και από τις δύο πλευρές.

Η Walsh παραιτήθηκε τον Οκτώβριο, όταν η αστυνομία έλαβε μία πληροφορία για εκείνη. Ακούγοντας τη μαθήτρια να καταθέτει στο δικαστήριο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας ζήτησε επιείκεια από το δικαστήριο, σημειώνοντας πως οι συνθήκες αναφορικά με τη σχέση της Walsh με τη μαθήτρια ήταν μοναδικές και πως η αμοιβαία τρυφερότητα ανάμεσά τους ήταν αυθεντική.

«Αυτή η σχέση, πιστεύω, ήταν αληθινή» δήλωσε ο επιθεωρητής Steve Hoy από την αστυνομία του Μοντγκόμερι. «Και πιθανώς θα συνεχίσει να είναι αληθινή».

Τον Ιούνιο η Walsh δήλωσε ένοχη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 18 μηνών.

Όμως η δικαστής ανακοίνωσε την Τετάρτη πως δεν ήταν έτοιμη να ανακοινώσει την ποινή, έχοντας ακούσει τις καταθέσεις της έφηβης, του επιθεωρητή και της μητέρας της 27χρονης.

«Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο» τόνισε και τελικά η ανακοίνωση της ποινής αναμένεται σήμερα.

Πηγή: newsbeast.gr

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply