Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την σειρά από τις οποίες «κανείς δε θα βγει αλώβητος»!

0 35

Ο ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις που κάνει για την σειρά του ANT1 «Η Επιστροφή»! Εξελίξεις από τις οποίες όπως ο ίδιος λέει, «κανείς δε θα βγει αλώβητος».

Τι συμβαίνει όταν ένας αστυνόμος δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του εξαιτίας του παρελθόντος του; Αν μιλάμε για το… αστυνομικό τμήμα της «Επιστροφής», τα πράγματα είναι σίγουρα σοβαρά και αυτό θα φανεί στα επόμενα επεισόδια! Ο Σωτήρης Δούβρης, που υποδύεται τον Γιάνναρη, αποκαλύπτει το πού θα τον οδηγήσει η αγάπη του για τη Βίκυ…

Ποιος είναι τελικά ο αστυνόμος Γιάνναρης;

«Είναι ένας άνθρωπος με τα πάθη και τις αδυναμίες όλων των ανθρώπων. Το κακό είναι ότι η θέση του διοικητή αστυνομικού τμήματος, αλλά και του αστυνόμου που έχει αναλάβει να διαλευκάνει μια σειρά δολοφονιών και επιθέσεων, δεν του αφήνει περιθώρια για λάθη. Η ματιά του όμως παύει να είναι αντικειμενική, από τη στιγμή που ερωτεύεται τη Βίκυ, μια γυναίκα αρκετά ταλαιπωρημένη ψυχολογικά. Αυτό που καλείται να κάνει στην ουσία είναι να παλέψει με τον ίδιο του τον εαυτό».

Εχει πει πως έχει χάσει την κόρη του. Είναι τυχαίο, λοιπόν, που επέλεξε το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα για να εργαστεί;

«Το γεγονός ότι έχει χάσει την κόρη του δεν έχει να κάνει άμεσα με την επιλογή του να αναλάβει το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, αλλά έμμεσα. Μετά το τραγικό συμβάν διαλύθηκε όλη η ζωή του. Αυτός και η γυναίκα του δεν κατάφεραν να το ξεπεράσουν ποτέ και επηρέασε πολύ αρνητικά τη σχέση τους, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Ο Γιάνναρης, λοιπόν, χρειαζόταν μια καινούρια αρχή».

Θα έλεγε κανείς πως έχει συγκεκριμένο σκοπό!

«Ο μόνος σκοπός που έχει είναι να αφήσει πίσω του το παρελθόν. Σίγουρα η απώλεια της κόρης του τον κάνει πιο ευαίσθητο στην υπόθεση που έχει αναλάβει να διαλευκάνει».

Δείχνει την αδυναμία του προς τη Βίκυ και πως την προφυλάσσει από την αποκάλυψη της κατάστασής της. Πού θα καταλήξει τελικά η εμπλοκή του μαζί της;

«Στη δουλειά του, το να δείχνει αδυναμία σε ένα πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο δεν είναι το καλύτερο. Δεν μπορεί να είναι ψυχρός και αντικειμενικός απέναντι στα πράγματα και αυτό θα του στοιχίσει επαγγελματικά αλλά και προσωπικά».

Τι θα γίνει όμως με την Αθηνά, τον Παύλο και τον Ορέστη; Θα τους αποδοθεί δικαιοσύνη;

«Νομίζω πως ο καθένας θα δικαιωθεί με τον τρόπο του στο τέλος. Πολλές φορές η κατάληξη δεν είναι αυτή που θα θέλαμε, αλλά είναι η πιο δίκαιη τελικά».

Πώς θα θέλατε να είναι το τέλος της σειράς;

«Το ευτυχισμένο τέλος με τον Γιάνναρη να ζει την αγάπη του για τη Βίκυ και την καριέρα του στην αστυνομία να συνεχίζει ανοδικά νομίζω πρέπει να το ξεχάσουμε. Τα πράγματα έχουν φτάσει ήδη σε οριακό σημείο και πρέπει να περιμένουμε συνταρακτικές εξελίξεις, από τις οποίες κανείς δεν θα βγει αλώβητος».

Πώς βαθμολογείτε την πρώτη σας μεγάλη τηλεοπτική εμφάνιση;

«Δεν μπορώ να βαθμολογήσω τον εαυτό μου. Σε αυτή τη δουλειά πάντα ο τελικός κριτής είναι το κοινό. Μπορώ να πω μόνο ότι αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου, γιατί δεν άφησα τίποτα στην τύχη. Παρά τις μεγάλες απαιτήσεις και τις δυσκολίες που έχει μια καθημερινή σειρά, νομίζω ότι έχουμε ανταποκριθεί όλοι, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, πολύ καλά. Αυτό δείχνει, άλλωστε, και το τηλεοπτικό κοινό, που μας χαρίζει τόσο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης».

Νιώθετε το βλέμμα του κόσμου στον δρόμο;

«Ναι, ο κόσμος με αναγνωρίζει στον δρόμο και πολλοί μου μιλούν κιόλας. Από τα πιο αστεία συμβάντα ήταν ένας κύριος στην ουρά του super market που μου παραχώρησε τη θέση του με τον όρο να συλλάβω τον Κορωναίο!».

Υπήρχε λόγος που δώσατε βαρύτητα στο θέατρο;

«Αγαπώ πολύ το θέατρο και έχω κάνει περισσότερες θεατρικές από ό,τι τηλεοπτικές δουλειές. Αυτό ήταν καθαρά θέμα τύχης και όχι προσωπικής επιλογής. Μου αρέσουν οι δουλειές που έχουν ποιότητα».

Ποια θεωρείτε ιδανική συνέχεια;

«Η συνέχεια για εμένα απαιτεί να δώσω όλη μου την προσοχή στις παραστάσεις που σκηνοθετώ με την Καταπactή, το εργαστήρι ερασιτεχνικού θεάτρου που έχω δημιουργήσει. Από εκεί και πέρα, συνεχίζω τις παραστάσεις στους “12 ενόρκους”, στο θέατρο “Αλκμήνη” μέχρι αρχές Ιουνίου και μετά ελπίζω να ξεκουραστώ σε κάποιο παραθαλάσσιο μέρος για όσο περισσότερο μπορέσω!».

Πώς θα θέλατε το κοινό να θυμάται τον Γιάνναρη; Ως έναν άνθρωπο που…

«…προσπάθησε να κάνει σωστά τη δουλειά του και να είναι δίκαιος με όλους. Το παρελθόν του, όμως, και οι συναισθηματικές του ανάγκες δεν του το επέτρεψαν»΄.

Πηγή: ΤiVi ΣΙΡΙΑΛ
youweekly.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More