Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Εξελίξεις: Ο Χάρης στην εντατική! Η Άννα του κόβει τα φρένα!

381

Καταιγιστικές Εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με συνεχής ανατροπές!

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Από την αρχή που ξεκίνησε τις συνεδρίες της στην ψυχολόγο, η Αννα δεν έκρυψε το σκοτεινό της μυαλό, ενώ αρκετές φορές ανέφερε πως δεν θέλει να έχει το DNA του δολοφόνου πατέρα της γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι καλές. Αυτά τα λόγια έβαλαν σε σκέψη την ψυχολόγο, η οποία και αμέσως ενημέρωσε τον Γιάνναρη κι αυτός με τη σειρά του ξεκίνησε μια σειρά ερευνών ως προς την εμπλοκή της κοπέλας στην απόπειρα δολοφονίας κατά της Ελενας, που είχε σαν αποτέλεσμα όμως τον θάνατο του μικρού Φώτη.

Η αρχή του τέλους έρχεται όταν ο Χρήστος δίνει μια σημαντική πληροφορία για την Αννα στην Ελενα και τον Πέτρο: «Η συμπεριφορά της είναι περίεργη και δεν μιλάω για το σοκ που υπέστη με τα όσα έμαθε για τον πατέρα της και την οικογένειά της», υποστηρίζει. Και συνεχίζει: «Εχει περίεργα ξεσπάσματα που με τρομάζουν! Γίνεται επιθετική και βίαιη, ενώ το βλέμμα της χάνεται στο κενό και κοιτάζει με μίσος». Η Ελενα και ο Πέτρος προβληματίζονται πολύ με όσα τους λέει ο Χρήστος για την Αννα, ενώ την ίδια στιγμή και η Βίκυ βλέπει με καχυποψία τη συμπεριφορά της κόρης της. «Δεν θα αντέξω να μάθω ότι έχεις κι εσύ τα ίδια δολοφονικά ένστικτα με τον πατέρα σου», μονολογεί. Μετά από όλα αυτά, ο Πέτρος αποφασίζει να επισκεφτεί ξανά το ζαχαροπλαστείο και να μιλήσει με την κόρη της ιδιοκτήτριας. Αυτή τη φορά όμως η Ελπίδα θα θυμηθεί μια σοκαριστική λεπτομέρεια σε σχέση με τον Βογιατζή. «Τον είχα δει με μια κοπέλα, μελαχρινή και όμορφη! Συνομιλούσαν χαμηλόφωνα σαν κάτι να σκάρωναν, δεν άκουσα όμως τι έλεγαν». Ο Πέτρος της δείχνει μια φωτογραφία της Αννας: «Αυτή είναι η κοπέλα που τον είδατε μαζί;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει θετικά!

Ο Πέτρος έχει σοκαριστεί και δεν ξέρει τι να κάνει. Σαστισμένος μπροστά στην αποκάλυψη της Ελπίδας ότι η Αννα και ο σερβιτόρος που ψάχνουν γνωρίζονταν, προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη νεαρή κοπέλα: «Αραγε εκείνη σκότωσε τον Φώτη;», μονολογεί ο ίδιος. Αμέσως ενημερώνει τον Γιάνναρη για όσα έμαθε κι αυτός βγάζει ένταλμα. «Μάθαμε ότι είχες σχέσεις με τον σερβιτόρο που έβαλε δηλητήριο στο γλυκό της Ελενας και τελικά πέθανε ο Φώτης». Εκείνη δείχνει ν’ απορεί: «Δεν κατάλαβα; Κατηγορούμαι για κάτι; Επειδή δηλαδή ο πατέρας μου έκανε εγκλήματα σημαίνει πως εγώ και η μαμά μου είμαστε δολοφόνοι; Δεν έχω καμία σχέση με ό,τι έγινε!

Το παιδί απλά το γνώριζα, πού να ήξερα ότι είναι και αυτός ψυχοπαθής!». Η Βίκυ μαθαίνει για την προσαγωγή της Αννας και έξαλλη πάει να βρει τον Γιάνναρη: «Με ποιο δικαίωμα συλλαμβάνεις την κόρη μου; Τι έγινε και το παιδί μου βρίσκεται εδώ;», ενώ εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει. Η Αννα αφήνεται προς το παρόν ελεύθερη, αλλά όλοι την αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Ο Χάρης μάλιστα φτάνει σε σημείο να συγκρουστεί ευθέως μαζί της: «Εσύ σκότωσες τον Φώτη και θέλεις να σκοτώσεις και τη μάνα μου! Είσαι ίδια ο πατέρας σου! Μια στυγνή δολοφόνος! Μπορεί οι άλλοι να σε βλέπουν σαν το αθώο κορίτσι, αλλά εγώ βλέπω μπροστά μου μια συνέχεια του δολοφόνου πατέρα σου». «Πρόσεξε πώς μου μιλάς, δεν σου επιτρέπω», του λέει και εκείνος της απαντάει ειρωνικά: «Γιατί, τι θα κάνεις; Θα σκοτώσεις κι εμένα;». Αργότερα ο Χάρης βρίσκεται στη μηχανή του, αλλά κάποιος του έχει κόψει τα φρένα με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρό ατύχημα! Πίσω από την επίθεση αυτή κρύβεται η Αννα, αλλά και ο Λευτέρης που φοβάται ότι ο νεαρός θα τον ανακαλύψει και θα αποκαλυφθεί!

Πηγή: youweekly.gr

loading...

Διαφήμιση

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.