Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η εξωτική παραλία με τα πιο τιρκουάζ χρώματα στην Ελλάδα που θυμίζει Καραϊβική

129

Ο λόγος για την παραλία «Πισίνα» που βρίσκεται στα Σύβοτα. Το όνομα της τα λέει όλα και σίγουρα δεν θα μπορούσε να βρεθεί πιο εύστοχο καθώς τα τυρκουάζ πεντακάθαρα νερά μοιάζουν σαν ψεύτικα.

Αξίζει να επισκεφτείτε την Πισίνα αλλά να ξέρετε πως η πρόσβαση γίνεται μόνο με σκάφος ή καΐκι, εφόσον βρίσκεται απέναντι από τα Σύβοτα σε ένα νησάκι, αυτό του Αγίου Νικολάου. Το κολύμπι στη συγκεκριμένη παραλία είναι μοναδική εμπειρία αφού λόγω των πεντακάθαρων τυρκουάζ νερών νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια «πισίνα της φύσης». Καθημερινά την επισκέπτονται δεκάδες τουρίστες και ντόπιοι από τα Σύβοτα. Είναι μια μοναδική ευκαιρία για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον που θυμίζει εξωτικά μέρη. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτείτε τα Σύβοτα και την Πισίνα.

Καλύτερο θα ήταν να αποφύγετε τον Αύγουστο ( ειδικά τα Σαββατοκύριακα ) που συγκεντρώνονται πολύ επισκέπτες.

Πως θα πάτε στα Σύβοτα

Από Πάτρα περνάτε την γέφυρα και κατευθύνεστε προς Μεσολόγγι. Μετά το Μεσολόγγι μπαίνετε στο καινούριο τμήμα της Ιωνίας Οδού για να αποφύγετε το κέντρο του Αγρινίου και φθάνετε έξω από την Αμφιλοχία. Κατευθύνεστε προς Άκτιο – Πρέβεζα, διασχίσετε τη Βόνιτσα και ακολουθώντας τις πινακίδες θα φτάσετε έξω από την Πρέβεζα μέσω της υποθαλάσσιας αρτηρίας Άκτιου – Πρέβεζας. Στη συνέχεια πάτε προς Ηγουμενίτσα, μετά την Πάργα φτάνετε στο χωριό Πλαταριά και ακολουθείτε τις πινακίδες για Σύβοτα.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More