Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Η έκπληξη σε δύο μικρές «τενίστριες της ταράτσας» που έγινε viral

Ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε έκπληξη σε δύο 13χρονες Ιταλίδες οι οποίες έγιναν viral μέσα στην καραντίνα, επειδή έπαιζαν τένις στις ταράτσες των σπιτιών τους.

Τα δύο κoρίτσια από την περιφέρεια Λιγκούρια, στα βόρεια της χώρας, βρήκαν τον τρόπο να διασκεδάσουν, εν μέσω καραντίνας απολαμβάνοντας το άθλημα που αγαπούν. Όμως που να φανταστούν ότι λόγω του video τους που έγινε viral θα συναντούσαν τον Φέντερερ στην ταράτσα τους και θα έπαιζαν μαζί του…

«Ο αγαπημένος μου παίκτης του τένις είναι ο Φέντερερ, επειδή μου αρέσει ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο. Είναι πάντα συγκεντρωμένος, αν τον συναντούσα, θα τον αγκάλιαζα» είπε η μια από τις κοπέλες και τότε συνέβη το απρόσμενο. Ο διάσημος Ελβετός τενίστας Ρότζερ Φέντερερ εμφανίστηκε στην ταράτσα τους και τους ζήτησε να παίξουν μαζί του.

Ο Φέντερερ αφού έκανε την έκπληξη στις δύο μικρές θαυμάστριές του είπε:

«Ήταν υπέροχο. Έχω παίξει σε πολλά δροσερά μέρη σε όλο τον κόσμο. Αλλά αυτό είναι σίγουρα για μένα μια μοναδική εμπειρία», είπε ο τενίστας. «Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε οπουδήποτε και να διασκεδάσουμε με αυτό. Η καλύτερη στιγμή, ειλικρινά.»

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.