Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Η δικτατορία μας ρίχνει νανοϊό με 5G, βάλτε το εμβόλιό σας εκεί που ξέρετε» (pics)

251

Δριμύτερη επανήλθε η Ραχήλ Μακρή, η οποία μέσω της σελίδας της στο Facebook συνεχίζει το παραλήρημα για τον κορωνοϊό, τους επιστήμονες και το εμβόλιο για την καταπολέμηση του.

Μπορεί τα μέτρα να χαλαρώνουν, αλλά η Ραχήλ Μακρή δεν χαλαρώνει καθόλου.Στη σελίδα της στο facebook.

Μάλιστα όσο περνάνε οι μέρες όλο και πιο “μαχητικά” είναι τα σχόλιά της εναντίον όλων όσων -ειδικών και επιστημόνων- υποστηρίζουν τόσο τη χρήση μάσκας για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό, όσο και της κυβέρνησης την οποία κατηγορεί για τα μέτρα, την παραπληροφόρηση του κοινού και σηκώνει καθημερινά τη σημαία της “αντίστασης” προτρέποντας τους πάντες όχι μόνο να αδιαφορήσουν για τα μέτρα αλλά και να σπεύσουν να κοινωνήσουν, χωρίς να ακούσουν καμμία προειδοποίηση.

Τα σχεδόν παραληρηματικά της σχόλια καθημερινά δείχνουν ότι η απομάκρυνση από την πολιτική επικαιρότητα μάλλον της έχει κοστίσει πολύ.

Έχει ήδη αμφισβητήσει ότι ο κορωνοϊός είναι πραγματικός, τον γράφει μουφοϊό, αλλά νομίζει ότι πίσω από το μέτρο για κλειστές Εκκλησίες και Λειτουργίες με κλειστές πόρτες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο για τη δίωξη του Χριστού και της Ορθοδοξίας.

Οι νέες της αναρτήσεις δείχνουν ότι κάτι δεν έχει καταλάβει καλά η τέως βουλευτής που γράφει χωρίς συνοχή τα αποφθέγματά της, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που περιλαμβάνει τη μετάλλαξη του ανθρώπινου DNA και το άνοιγμα του ιστορικού νησιού για τους λεπρούς Σπιναλόγκα

Δείτε τα “αποφθέγματα Μακρή” στη σελίδα της<

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More